EmuParadise, най-готиният, подробен и популярен сайт за ромове за ретро

...
EmuParadise, най-готиният, подробен и популярен сайт за ромове за ретро
Коментари Харесай

Nintendo прати в историята най-големия и обичан сайт за ретро ромове

EmuParadise, най-готиният, обстоен и известен уебсайт за ромове за ретро и просто не толкоз съвременни ромове, затваря. Създаден преди 18 години, той бе мястото, където може да откриете хиляди типичен заглавия, в детайли каталогизирани по жанрове и системи. На разположение на запалените геймъри бяха познати и непознати игри, преводни и моднати версии, пазещи вечно загатна за историята на гейминга.
Докато Nintendo не реши, че това им пречи.

Под опасността от правосъдно дело, EmuParadise с горест разгласи, че престава да предлага богатия си списък. Японският колос, който е прочут с това, че ревностно пази интелектуалната си благосъстоятелност, към този момент изиска затварянето на уеб страниците LoveROMS.com и LoveRETRO.co. Те са едни от най-популярните уеб сайтове за събаряне на ромове за емулатори за 8-, 16- и 32-битови конзоли като NES, SNES, Nintendo 64 и други

„Ще продължим да бъдем запалени ретро почитатели и да вършим начинания към ретро гейминга, само че няма да можете към този момент да намирате игрите си тук“, написа в пост на уеб страницата.

„Това е извънредно прочувствено решение за нас, благодарим ви за поддръжката през това пътуване“.

Постът има близо 500 коментара и още първият показва всичко, което може да се каже в този печален за гейминга ден:

Thank you for everything!

Also f*ck Nintendo.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР