Емоционалното състояние на руския президент Владимир Путин е нормално, въпреки

...
Емоционалното състояние на руския президент Владимир Путин е нормално, въпреки
Коментари Харесай

Има ли промяна в състоянието на Путин? Версията на Кремъл

Емоционалното положение на съветския президент Владимир Путин е обикновено, макар ненормирания му работен ден, заяви представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

" Работният ден на президента е ненормиран. Той няма закрепено работно време и се труди от ранна заран до измежду нощите ", уточни Песков.

" Въпреки това прочувственото положение на водача на нашата страна е в норма ", отговори Песков на репортерски въпрос по време на конференция в постройката на администрацията на Путин.

Що се отнася до Украйна, представителят беше безапелационен, че обстановката може да се усъвършенства посредством реализиране на компромис сред делегациите на Киев и Москва.

Дмитрий Песков се спря и върху въпроса за глобите, наложени на съветски физически и юридически лица от страна на Европейския съюз, Англия, Съединени американски щати и други страни, поради нашествието на Москва в Украйна и най-много запорирането на движимо и недвижимо имущество на живеещи в тези страни съветски олигарси.

" Някои страни се отхвърлиха от основания и прокламиран от тях принцип –  този за неприкосновеността на частната благосъстоятелност. Това е политика на държавен бандитизъм ", съобщи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР