Емоционалният Майкъл Бийл беше близо до сълзи, докато благодари на

...
Емоционалният Майкъл Бийл беше близо до сълзи, докато благодари на
Коментари Харесай

Феновете на Съндърланд оставиха Майкъл Бийл близо до сълзи, след като отдадоха почит на четиригодишната му племенница

Емоционалният Майкъл Бийл беше покрай сълзи, до момента в който благодари на почитателите на Съндърланд за тяхната респект към неговата племенница.

Съндърланд летят под управлението на Бийл и преодоляха изоставането на полувремето от Плимут с парния валяк с три страхотни гола след почивката, като Джоуб Белингам и Джак Кларк изстреляха Макемс в местата за игра. И Бийл беше очевидно разчувствуван от големите аплодисменти на четвъртата минута от целия Stadium of Light за неговата четиригодишна племенница Попи, която тази седмица получи рецидив в борбата си с левкемия.

По-рано тази седмица Бийл разкри своята разрушено сърце в Instagram, пишейки: „ Нашата красива племенница Попи е единствено бебе и към този момент е минала през толкоз доста в живота си.

„ През декември 2022 година тя удари звънеца за края на лекуването си от рак. Тази седмица родителите й получиха опустошителната вест, че тя се е разболяла още веднъж. Сега Попи още веднъж се бори с тази ужасна болест. Това е сърцераздирателно за нейните родители,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР