Емоционален концерт и впечатляваща заря обещават организаторите на новогодишния концерт

...
Емоционален концерт и впечатляваща заря обещават организаторите на новогодишния концерт
Коментари Харесай

За 20-та поредна година: Празничен концерт Сцена под звездите на 31 декември

Емоционален концерт и впечатляваща заря дават обещание уредниците на новогодишния концерт " Сцена под звездите ", който по традиция ще се организира на площад " Княз Александър I " в София на 31 декември.

Сред звездите, които ще излязат на празничната сцена, са супер групата " Фондацията ", Братя Аргирови, Тони и кубинската изпълнителка Долорес Естрада. Водещи ще бъдат Райна Налджиева и Мирослав Димитров от предаването на Българска национална телевизия " Туризъм.бг ".

Кметът на София Йорданка Фандъкова се срещна през днешния ден с изпълнителите и им пожела триумф.

Всяка година на пл. " Княз Александър І " честват хиляди хора и над милион фенове пред телевизионните екрани с Българска национална телевизия, която излъчва онлайн концерта.

От Столичната община напомнят, че спектакълът и тази година ще премине при засилени ограничения за сигурност.
Малина Едрева - ръководител на Комисията по обучение, просвета, просвета и културно разнообразие в СОС: Тази година е годишнина - 20 години откогато имаме този огромен концерт, празничен концерт, с който изпращаме и посрещаме с положително новата година. Както постоянно общинска полиция се грижи са сигурността в Новогодишната нощ, тъй че всички, които ще бъдат посетители би трябвало да знаят, че минават през съответния надзор за чупливи предмети и за количествата алкохол.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР