Емоциите винаги се отразяват на нашата нагласа, решенията, които вземаме.

...
Емоциите винаги се отразяват на нашата нагласа, решенията, които вземаме.
Коментари Харесай

Пазете се от тези 3 емоционални грешки, които рушат щастието ни

Емоциите постоянно се отразяват на нашата настройка, решенията, които вземаме. Оказват въздействие и върху взаимоотношенията ни, работния развой, психическото и физическо богатство. Проучванията демонстрират, че прочувствените ни умения могат даже да дефинират какъв брой сполучливи ще бъдем. Но експертите считат, че има 3 прочувствени неточности, които пречат на това да бъдем щастливи. Вижте кои са.

Отричате по какъв начин се чувствате
Когато се порежем, ударим, в никакъв случай не пропущаме да се погрижим за раните си, само че не по този начин третираме нашите прочувствени рани. В сложни моменти, какъв брой постоянно си казвате „ Не ме е грижа, че не получавам тази работа. “, „ Не съм ядосана. “, „ Не ми пука от случилото се. “ и т. н.? Потискаме прочувствените си рани, мислейки, че това ни прави душевен мощни, само че единствено задържаме мъка в себе си. Омаловажаването на възприятията ви не ви кара да се усещате по-добре. Говорете за тях, единствено по този начин ще вземете верните решения.

Избягване на неуместните усеща
Страх, горест, стеснение и отчаяние, са единствено някои от неприятните страсти, които никой от нас не желае да изпитва. Но би трябвало да си позволите да се чувствате и неловко, с цел да растете като субект. Изпитването на негативни страсти ни кара да оценим позитивните. Няма по какъв начин да бъдете щастливи от самото начало, а и по този начин няма да оцените същински дребните и хубави неща в живота. Ето за какво не се пазете от неуместните обстановки, пробвайки се да бъдете невидими. Научете се да управлявате дискомфорта, излезте от зоната си на комфорт, изправете се против страховете си, с цел да може позитивните страсти да надделеят над негативните.

Преследване на щастието
Постигането на благополучие в наши дни се е трансформирало като фикс концепция за някои хора. Търсим препоръки за това какво би трябвало да създадем, с цел да се усещаме по-щастливи. Но преследването на щастието, настояването, че би трябвало да се усещаме по този метод, ни прави нещастни. Идеята, че не сте задоволително щастливи, ви натоварва да не изпитвате повече наслада в живота си. Освен това, някои хора търсят неотложно моментно задоволство за сметка на дълготрайното. Това ги обърква и те стартират да гледат на живота отрицателно. Помислете единствено, преследването на щастието е като преследването на любовта. Губим сила, пропущаме хубави моменти в този момент, агонизирайки, че ни липсва нещо несъмнено. Понякога се постанова да понесем прочут дискомфорт. Живейте в сегашния миг, бъдете признателни за хубавите неща, които ви се случват и всичко позитивно по-късно ще си пристигна по естествения ред.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР