Emmerdale издаде актуализация за здравето на Зак Дингъл тази вечер

...
Emmerdale издаде актуализация за здравето на Зак Дингъл тази вечер
Коментари Харесай

ITV Emmerdale предлага актуална информация за здравето на Зак Дингъл след смъртта на Стив Халиуел, докато колегата му говори

Emmerdale издаде актуализация за здравето на Зак Дингъл довечера след гибелта на Стив Халиуел.

Стив имаше играе Зак в сапунката на ITV в продължение на десетилетия, само че за жалост той умря предходната година. Зак съвсем не се е появявал на екрана няколко месеца преди този момент, само че героят му прекарва време в Шотландия с другите Дингълс.

Тази вечер беше доказано, че той е имал пострадване на гърба и заради това не е съумял да се върне за сватбата на Бел. Лиза Дингъл също отсъстваше от деня, защото умря преди няколко години в сапунката на ITV.

Мнозина се чудеха дали почитателите ще имат късмет да се сбогуват със Зак Дингъл през идващите седмици и месеци като сапунените сериали са склонни да вършат големи герои, когато артистът от действителния живот си отиде.

Актрисата от Belle Идън Тейлър Дрейпър неотдавна приказва за гибелта на Стив. Тя сподели: „ Той явно е толкоз огромна част от живота ни и е прелестно, тъй като като е тук, той към момента е с нас във всеки един миг. “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР