Емко е подал иск в Административен съд-София заради отнемането на

...
Емко е подал иск в Административен съд-София заради отнемането на
Коментари Харесай

”Емко” съди държавата за отнетия лиценз, Караниколов пак се оплете в нелепости

”Емко ” е подал иск в Административен съд-София поради отнемането на лиценза му. Това заяви министърът на стопанската система Караниколов пред парламентарната комисия по икономическа политика. В обясненията на министъра пред депутатите още веднъж изобилстваше с глупости, излиза наяве от пуликувана информация за срещата в Народното събрание от " Фокус ". От думите му се вижда, че той още веднъж се крие зад Междуведомствения съвет, който " единомислещо " взел решение за лишаване на лиценза.

Обърканият тотално Караниколов признава още, че са получили констативни протоколи от работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) на Министерство на вътрешните работи, в които черно на бяло е било записано, че нередностите са отстранени, а единствено за един проблем е бил даден период от 1 месец. И незабавно сподели на кого служи заявявайки,че е написал писмо до Министерство на вътрешните работи с искане да му удостовери към този момент написаното в протоколите- дали нередностите са отстранени.

По тази логичност министърът може да написа до Министерство на вътрешните работи всяка седмица и след отговора им, отново да им написа. Така лицензът остава " на трупчета ", а Караниколов ще се окичи с лаврите на най-хубавият реализатор на волята на Пеевски в кабинета " Борисов-3 ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР