Емилия е била зарязана от съпруга си Жорж Башур, след

...
Емилия е била зарязана от съпруга си Жорж Башур, след
Коментари Харесай

Башур зарязал Емилия, защото отишла на купон на Коко Динев

Емилия е била зарязана от брачна половинка си Жорж Башур, откакто отишла на 50-годишнината на някогашния си мъж и татко на децата ѝ Коко Динев, научи " Уикенд " от нейни колежки. Въпреки че опроверга в поредност изявленията раздялата си с милионера, доближените ѝ настояват, че той е поставил завършек на брака им.

Ревнивият Башур се чувствал доста засегнат от решението на Емилия да уважи Коко Динев. Арабинът се изнесъл от общото им жилище, след което изтри всичките си фотоси с нея в обществените мрежи и написа многозначително: " Всичко си има начало, само че всичко си има и край ". В момента не е ясно по какъв начин ще се развие сагата. Най-вероятно Башур ще елементарни " прегрешението " на брачната половинка си и още веднъж ще се върне при нея, предвиждат в сектора.

" Не съм пред бракоразвод. Няма смяна в живота ми ", акцентира Емилия при последната си медийна изява, малко откакто опроверга слуховете, че е бременна от мъжа си Жорж Башур. Фолк дивата, която в последно време залага на интернационалните планове, в които пее на испански език, приема с усмивка мненията и догадките за връзките ѝ с предприемача. Певицата изрично отхвърли да се задава завършек на брака им. Напротив, по думите ѝ любовта им е все по този начин мощна и хармонична. А думите му " Всичко си има начало, само че всичко си има и край " били отблясъци на негово моментно положения.

" Разбира се, че знам защо става дума. Аз пребивавам с този човек... Малко по-деликатна е обстановката... ", изясни Емилия повода за какво не би желала да конкретизира защо става въпрос. Все отново хитовата пайнерка акцентира, че за благополучие не е разведена и няма да се развежда. Мъжът ѝ просто имал " подобен миг ", който може да се случи на всеки човек. " Ако някой ден нещо се случи с нас и се разделим, недай си Боже, той няма да го разгласи по този метод. Мъжът ми е доста горделив човек, с цел да стигне до пояснение по този метод. По-скоро ще назове нещата с същинските им имена. Аз също съм на това мнение – в случай че има разлъка или следва нещо хубаво, то би трябвало да се каже непосредствено ", многозначително се изясни Емилия.

Изпълнителка, която се радва на втори интернационален шлагер, тези дни означи 20 години професионална кариера. Емилия не обича равносметките, защото я карат да се усеща по този начин, като че ли " дава обратно ". " Стремя се да остана в очите на хората не с цифри и години. Искам да споделят, че съм по-продуктивна, че върша по-хубави песни. Независимо какъв брой години си на сцена, значимо е какво си оставил след теб ", показа русокоската. Едва в този момент тя събра кураж да се стреми към по-големи фантазии, каквито са триумфите, които жъне с интернационалните си планове с румънския хитмейкър Кости и звездата Джей Мали. Блондинката акцентира, че мъжът ѝ Жорж Башур я стимулирал да разгърне капацитета си. С негова поддръжка тя повярвала в себе си. От днешна позиция Емилия с усмивка си напомни началото на кариерата си. Първото ѝ излизане на професионална сцена е представянето ѝ на " Тракия фолк " през 1999 година Тогава Емилия блесна с облекла, които вуйна ѝ донесла от Италия, и перука от натурален косъм, която си купила със събрани пари. " Исках да бъда друга, провокативна, да съм с дълга коса... Да наподобявам театрално ", спомня си тя.

Била доста изплашена, когато пристигнала в столицата. Певицата, която е израснала в Гълъбово, се тормозила, че не познава никого, както и самия живот. Дори нямала ясна визия по какъв начин би трябвало да наподобява и какво да чака. " Тогава пеех единствено национална музика и трябваше непосредствено да превключа на поп фолк. Беше интервал на търсене на себе си. От там нататък последва едно огромно неспокойствие, едни пеперуди в корема, като първата обич. Беше огромна чест за мен, че мога да бъда дружно в една компания с Глория. Днес към този момент съм нейна колежка и даже мога да кажа, че сме в прелестни връзки. Неща, които са били фантазии, в действителност са станали действителност ", напомни си Емилия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР