Емили Ратайковски се отдръпна за доста дълго време от Instagram,

...
Емили Ратайковски се отдръпна за доста дълго време от Instagram,
Коментари Харесай

Тя умее провокацията най-добре: Емили Ратайковски се завърна и го направи зашеметяващо

Емили Ратайковски се отдръпна за много дълго време от Instagram, където другояче бе много дейна. Е, майчинството очевидно я е трансформирало, само че и не напълно. Някои неща няма по какъв начин да бъдат заличени вечно, а това несъмнено важи за провокативната Емили.

Актрисата и инфлуенсърка показа първата си фотография за 2022 година, която е подбрана много деликатно. За визията си е избрала забавен сребърен топ с тънки презрамки, явно без сутиен, и дълъг черен панталон. Облеклото на Емили може да се дефинира за " консервативно ", в случай че разгледаме предходни фотоси, които е поствала в обществената мрежа.

Виж още: Извивки, изрязан бански и горещи фотоси: Почивка до безкрайност за Преслава

Припомняме, че Емили отнесе огромен хейт, тъй като побърза да се съблече гола, а не бяха минали даже няколко седмици от раждането на първото ѝ детенце. В началото на 2021 година Емили роди момче, само че още тогава заяви, че тя и половинката ѝ ще го отглеждат в демократична и свободна среда и няма да се интересуват от пола на Силвестър Аполо Беър, както се споделя бебето.

Иначе не е ясно какви проекти има за 2022 година Емили, само че неотдавна призна, че майчинството е сериозна отговорност и даже работа, която е на цялостен работен ден.

Ние сме сигурни, че Ратайковски има най-малко една бавачка, готвач и чистачка, с цел да се грижат за детето и семейството. Не си я представяме да пере, да бърше прахуляк и като цяло да извършва някакви домашен действия. Тя е като плеейметките, само че на по-сериозно равнище.

Виж още: Влогърката Стела назова някогашните си " жертви " и призна - постоянно тя къса с тях! Ето за какво

Изображение: https://www.instagram.com/emrata/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР