Емили Ратайковски се омъжи за Себастиан Беър-МакКлард през 2018 г. Синът

...
Емили Ратайковски се омъжи за Себастиан Беър-МакКлард през 2018 г.
Синът
Коментари Харесай

Емили Ратайковски е готова да разкаже цялата истина за развода си /снимки/

Емили Ратайковски се омъжи за Себастиан Беър-МакКлард през 2018 година
Синът им Беър се роди през 2021 година, а през юли 2022 година стана ясно, че двамата се разделят.
В новия брой на Vogue Австралия, чиято корица 32-годишната звезда краси, Емрара признава, че се надява да въодушеви други млади, разведени дами, като напише книга за личните си прекарвания.
Моделът споделя, че би желала да отстрани част от " стигмата " към развода.
" Не мога да допускам, че няма повече книги за провалени първи бракове. Чела съм доста литература за развода, само че тя нормално е за фамилии, които се разпадат, откакто децата са пораснали ", споделя тя пред изданието.
" Наистина мисля, че толкоз доста дами се развеждат на по-млада възраст и това е такова табу и има такава стигма към това ", продължава Емили. Актрисата изяснява, че в наши дни дамите са по-стабилни финансово и не е нужно да остават в неприятни връзки.
" Нашият свят се е трансформирал толкоз доста, тъй като дамите в множеството случаи вършат даже повече пари от сътрудниците си'', споделя тя.
Именно и по тази причина моделът счита, че би трябвало да бъдат насърчавани да не се тревожат, че ще останат сами. Не бива да тормозят да приключат брака си, в случай че не са щастливи в него.
" Бих желала да пиша повече за това " безапелационна е Емрата.
Преди няколко месеца Емили разиска развода си в подкаста Dear Media's Going Mental с Айлийн Кели, като сподели: " Дълго време нямах смелостта да си потегли. Бях в действителност, в действителност нещастна ", споделя тя.
Емили изясни, че стресът, който изпитвала, поради това, че е нещастна, се е проявявал в тялото й, казвайки: " Бях към 45 кг, а преди малко бях родила бебе. Много отслабнах, тъй като не бях добре. Моделът добявя, че е " опитвала всичко ", с цел да преодолее депресията си.
Моделът разкрива: " Опитах се да вземам антидепресанти. Бях сигурна, че нещо не е наред с мен. Научих доста от тази връзка. Най-вече да се поверявам на инстинктите си. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР