Емили Ратайковски позира за корицата на списание Harpers Bazaar и

...
Емили Ратайковски позира за корицата на списание Harpers Bazaar и
Коментари Харесай

Емили Ратайковски говори за развода и еротичните си снимки

Емили Ратайковски театралничи за корицата на списание Harper " s Bazaar и даде изявление за изданието, в което приказва за развода със брачна половинка си, за нова връзка и за печеленето на пари от сексуализирането на личния си облик.

По-рано стана известно, че тя е подала молба за бракоразвод поради непрекъснатите промени на брачна половинка й. Тя показа, че непрекъснато изпитва разнообразни усеща по този въпрос: или яд, или горест, или неспокойствие, а от време на време " наслада и лековерие ".

„ Единственото хубаво нещо във всичко това е, че усещам всички тези неща, което е хубаво, тъй като ме кара да имам вяра, че ще се оправя “, сподели Емили.

Емили сподели, че отношението й към мъжете се е трансформирало. Преди това тя не мислила какъв брой харесва евентуален сътрудник и е мислила дали той я харесва. „ Беше ми мъчно да отида на среща с някого и да мисля дали ми харесва или не. Мислех си по какъв начин ме възприемат, какво желаят от мен и какво значи това за мен самата “, споделя топмоделката.

Сега житейските цели на Емили също се трансформираха - това се случи, откакто стана майка. Най-важното нещо за нея е нейният наследник и тя се пробва да мисли какво ще бъде по-добре за него.

Ратайковски също призна, че към този момент не е сама, по-рано тя бе видян на среща с диджея Horacio Rispo. Освен това преди този момент имаше клюки за нейния разказ с Брад Пит, само че тези клюки не бяха доказани.

Емили Ратайковски и Себастиан Биър-МакКлард се ожениха след три месеца връзка през 2018 година, а предходната година им се роди наследник. По-рано тази година стана известно за раздялата им.

В изявлението американската моделка призна, че с дейното издание на еротични фотоси съзнателно сексуализира облика си, с цел да печели пари.

Изданието напомня, ме през 2021 година, разобличителката Франсис Хауген разкри вътрешен документ на обществената мрежа Фейсбук, в който се споделя, че потреблението на Instagram въздейства отрицателно на психологичното здраве на подрастващите, изключително на девойките, при които може да провокира склонности към самоубийство.

„ Признавам, че сексуализирането и публикуването на фотоси, които поддържат съществуващите стандарти за хубост, е сложна тематика. Не се пробвам да се отметна от отговорността “, отговори Ратайковски на въпроса дали признава, че е забъркана в казуса.

Въпреки това, означи тя, потреблението на личната й половост й оказва помощ да печели пари. „ Не мисля, че щях да продам толкоз доста книги, в случай че не бях направил това. Така работи светът. Всички ние сме елементи от системи, с които не сме съгласни “, сви плещи тя. „ Ако спра да обявявам тези фотоси, какво ще се промени? “ отговори тя с въпрос на питането какво може да направи, с цел да промени обстановката.

„ Искам да се покажа на света съгласно личните ми условия и да му се любувам, без да мисля дали съм добра или неприятна феминистка “, заключи моделката.

Емили Ратайковски е на 31 години. През ноември 2021 година тя издаде сбирка от есета „ Моето тяло “, която приказва за фамилията, сексизма и половото разбиране на дамите. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР