Емили Андре накара феновете си да гадаят дали ще роди

...
Емили Андре накара феновете си да гадаят дали ще роди
Коментари Харесай

Бременната Емили Андре се люлее в бикини, докато феновете предсказват пола на новото бебе

Емили Андре накара почитателите си да гадаят дали ще роди момче или момиче, откакто даде настояща информация за настоящата си бременност.

34-годишният психолог е прочут с брака си с 50-годишния артист Питър Андре и двамата с неспокойствие чакат да посрещнат третото си дете дружно. А бебе номер три в този момент остава на по-малко от три месеца от идването - като бъдещата майка осведоми почитателите и почитателите в обществените медии за актуалната си бременност на всяка крачка.

Емили, Питър и техните деца Тео и Амелия неотдавна се наслаждения на слънчева зимна отмора в Обединените арабски емирства, където отседнаха в InterContinental Ras Al Khaimah Resort and Spa. И откакто се върна на ледените, покрити със сиви облаци улици на Обединеното кралство, Емили показа ретроспекция на себе си под слънчевите лъчи.

Гордата майка показа фотография на бебешката си издутина, до момента в който носи семпли сини бикини и позволявайки на вълните да заливат краката им, до момента в който са на пясъчния бряг на плажа....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР