Емил Хумчев открои краткосрочните мерки на червените“ в туризма: запазване

...
Емил Хумчев открои краткосрочните мерки на червените“ в туризма: запазване
Коментари Харесай

Преговорите за туризма: БСП представи краткосрочни мерки и дългосрочни цели

Емил Хумчев открои краткосрочните ограничения на „ алените “ в туризма: опазване на 9% Данък добавена стойност за заведенията за хранене и заведенията, както и за останалите типове туризъм, 60/40 да се върне в остарелия вид, безвъзмездни бързи проби по европейска стратегия за клиенти на хотели и заведения за хранене, които не имат зелен документ, енергийна отплата за бизнеса, основаване на онлайн визов център и краткотрайно заледяване на активността за неработещи туроператори и турагенти за период от 1 година.

От своя страна Атанас Маджарски показа дълготрайните цели пред социалистите. Сред тях са идея за туризъм и вложения, поощряване на икономическите и инфраструктурни планове от европейските средства, заложени в Националния проект за възобновяване и резистентност, разработване на нов стратегически документ за развиване на туризма в България.
Преговорите за туризма: " ИТН " желае отделяне на стратегически ресори
Ивайло Кожухаров показа целите на Има Такъв Народ за бранш „ Туризъм “. Сред тях са нова Стратегия за промени в търсенето зарад...

Българска социалистическа партия работи по правенето още на развиването на туризма и Стратегия за развиването на туризма, сподели от своя страна Вяра Емилова. За социалистите туризмът не би трябвало да се преглежда като частен бранш, а би трябвало да се построи Национална интернет платформа за резервации, която се разпространява от Министерство на туризма.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР