Емердейл ще излъчи някои изненадващи сцени следващата седмица – докато

...
Емердейл ще излъчи някои изненадващи сцени следващата седмица – докато
Коментари Харесай

ITV Emmerdale шокираща афера „запечатана“, тъй като Манприйт изневерява на Чарлз с малко вероятен жител

Емердейл ще излъчи някои изненадващи подиуми идната седмица – до момента в който Манприйт Шарма изневерява на колегата си.

В фрапантен поврат на събития идната седмица, Manpreet се приближава до непредвиден гражданин. Ела взема решение да провежда напитки с дамите от селото, с цел да развесели Манприйт, като Клодет също е поканена.

Манди и Гейл се причисляват към заниманието и даже съумяват да убедят Клодет да изпие едно алкохолно пиво. Не след дълго всичко видимо върви добре за групата, до момента в който има ясна химия сред Клодет и Беър.

Ела вижда, че Манприйт се подиграва на Били и я дръпва настрани, с цел да поговорят за това. Тя е пияна, когато признава, че е влюбена в Били, само че Ела я предизвестява да не продължава по този начин. По-късно, когато Манприйт вижда Били да си потегля, тя го хваща с две ръце и го целува по устните, преди да признае на Ела за случилото се.

На идващия ден Ела успокоява Манприйт и й споделя, че Чарлз не го прави би трябвало да знае, само че тя счита, че би трябвало най-малко да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР