Емблематичният супермодел от 90-те се завърна на модния подиум след

...
Емблематичният супермодел от 90-те се завърна на модния подиум след
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста за битката с рака: Искам да живея!

Емблематичният супермодел от 90-те се завърна на стилния подиум след дълга пауза, а повода за дългото й неявяване бе несполучлива пластична интервенция, която вечно обезобрази тялото й. Оказа се обаче, че не е единствено това.

В изявление за The Wall Street Journal самата Линда призна, че се бори с рака на гърдата от пет години.

Туморът е бил открит за първи път през 2018 година, след което моделът е била подложена на двойна мастектомия. Според Линда тя се съгласила на интервенцията, тъй като не желала да страда от дълго лекуване и следствията от химиотерапията. Интервенцията обаче не помогнала и през юли предходната година ракът се завърнал. „ Казах на лекаря: „ Изрежете целия израстък. Не желая да наподобява красиво. Искам всичко да бъде изрязано. Искам да видя дупка в гърдите си, когато приключите. Няма да умра от това “, споделя моделът. Оказва се, че италианката има висок % на онкотип, т.е. опция за рецидив, тъй че заболяването е съвсем невъзможна за лекуване. В същото време Линда не губи вяра за възобновяване. „ Знам, че съм с единия крайник в гроба, само че желая за живот “, признава тя.

 

Наскоро Линда взе участие във фотосесията за септемврийския брой на Vogue, в който се събраха всички звезди на стилния подиум от 90-те. Отзивите за визията й не са от най-ласкави, само че това не трансформира обстоятелството, че Линда Еванджелиста остава едно от най-харизматичните лица в историята на модата.

Стискаме ти палци, Линда!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР