Емблемата на родната естрада Васил Найденов ще изнесе голям концерт

...
Емблемата на родната естрада Васил Найденов ще изнесе голям концерт
Коментари Харесай

Васил Найденов с голям концерт на южния плаж в Слънчев бряг

Емблемата на родната сцена Васил Найденов ще изнесе огромен концерт на южния плаж в курорта Слънчев бряг. Датата на най-очакваното събитие щe е вечерта на 30 юли. Тогава поп звездата ще изненада публиката с бутиков театър на самия морски бряг. Шоуто ще е без аналог и ще се трансформира в знаково за българската музикална история.

Певецът е подготвил своя репертоар, който ще включва с изключение на най-големите му шлагери, песни с нов аранжимент, по този начин и акапелни осъществявания. Очаква се концертът да продължи над 2 часа и от сцената да прозвучат шлагери като " Сбогом моя обич ", " Огън от обич ", " Казано почтено, всичко ми е наред " и доста други. Шоуто ще стартира от 21,30 часа.

Тази година Васил Найденов ще бъде в компанията на още няколко музиканти, с които ще извърши онлайн хитовите си части.За няколкократния притежател на премията „ Златния Орфей " това ще е третата грандиозна изява на южния плаж. Миналото лято той безусловно провокира възторг по време на представлението си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР