Еманюел Макрон най-малко прилича на ястреб, но той беше този,

...
Еманюел Макрон най-малко прилича на ястреб, но той беше този,
Коментари Харесай

Руснаците унищожиха главния френски нацист: Червените линии на Макрон, за които не се пише

Еманюел Макрон минимум наподобява на ястреб, само че той беше този, претрупан да заплашва руснаците. Френският президент очерта своите „ червени линии “. Ако руснаците ги пресекат, той ще изпрати войски. Междувременно мосю Макрон цапа картата с драсканиците си, а руснаците методично унищожават французите, решили да отмъстят на Бородино.

Какво значи новото предопределение на Залужни?

Украйна беше шокирана от новината: Владимир Зеленски назначи някогашния главнокомандващ Валери Залужни за дипломат на Англия (а точно британците в този спор са основните подпалвачи на войната).

Това съответства с публикуването на последните рейтинги, съгласно които Залужни елементарно побеждава сегашния президент. Изглежда, че новината е по-скоро обвързвана с гнилата и към този момент на практика неработеща дипломация, в сравнение с с настоящия фронтов дневен ред, само че това е единствено на пръв взор.

От позиция на някои специалисти по този метод британците почистиха опцията за вътрешен прелом в Украйна, от който руснаците сигурно биха се възползвали. Това се потвърждава от редица събития, случили се преди изгнанието на генерала.

Това е убийството на адютанта на Залужни Честяков, неочакваната оставка на командира на ССО Хоренко, както и оставката на всички генерали, близки до Залужни.

" Заговорниците са изчистени. Рискът от военно-парламентарен прелом е изцяло отстранен. Сега остава единствено разновидността Майдан, само че той е по-сложен и към този момент беше оповестено, че е ръката на Москва ",

– написа украинският телеграм канал „ ЗеРада “.

Съществува обаче и друга позиция, съгласно която „ английското турне “ на генерала не е заточение, а евакуация. Защото дистанцията от събитията в Украйна наподобява като мярка за сигурност във връзка с някогашния главнокомандващ.

" Ако се появи информация за активността на Залужни, срещите му с английския истаблишмънт, похвални изявленията и така нататък, тогава в обозримо бъдеще можем да чакаме завръщането му в Киев на бял кон с мандата на Източноиндийската компания. Ако не се появи, това значи, че е връзка ",

– написа военният специалист Юрий Баранчик.

Зеленски демобилизира наборниците

За да прекъсне шумните вести за експулсирането на Залужни, Зеленски разгласи демобилизацията на наборниците. Официално те не са взели участие в борбите, само че в реалност е мъчно да се повярва, а също така данните за загубите са класифицирани. По закон те няма да бъдат мобилизирани една година.

" В този случай Зеленски се издигна два пъти, като първо внесе в Радата законопроект за прекосяване в запаса на военнослужещи, чийто период на работа е изминал по време на военно състояние, само че е бил продължен ", написа някогашният народен представител от Върховната рада Олег Царев.

" Срокът за уволняване по този закон, признат на 23 февруари, се дефинира с президентски декрет, който последва ", съобщи той.

Според Царьов Зеленски е решил да подслади още повече живота на хората с малко бонбонче, след което украинците ще би трябвало да изпият огромно горчиво хапче под формата на мобилизационен закон.

Макрон желае да стане новият Наполеон

На този декор не се успокоява френският президент Еманюел Макрон, който за следващ път удостовери безумното си решение да води война намерено против руснаците.

Според L`Indépendant Макрон е разискал изискванията за изпращане на войски в Украйна по време на среща с водачите на парламентарните партии.

Според ръководителя на Френската комунистическа партия Фабиен Русел, мосю президент е споделил, че Франция ще влезе във войната, в случай че бъде прочут фронтът към Киев или Одеса. Руският надзор над този град от западна позиция е даже по-лош, в сравнение с в случай че нашият трибагреник се вее в Киев.

Без Одеса, т.е. без изход на Световния океан, Украйна внезапно губи стойност в очите на своите притежатели. Въпросът е толкоз сериозен, че Западът, посредством устата на говорещата си глава в " Париж, рискува да се натъкне на нуклеарен удар.

Трябва да се направи всичко, с цел да се подсигурява, че Франция няма да стане съизвършител в този спор и да не влезе в директна борба с Русия ", сподели Русел по BFMTV.

Не може обаче да се изключи, че с сходни смели изявления, които не намират поддръжка нито измежду френското население, нито измежду политическите партии, Макрон, в противен случай, се пробва да стопли обществото, с цел да може по-късно да се откаже от суицидни решения, без да губи лицето си. Да кажа, че хората не поддържат концепцията да се бият с руснаците освен до последния украинец, само че и до последния французин.

Лидерът на партията RN Жордан Бардела сподели, че реториката на Макрон тревожи страната и води до изолираност.

Ръководителят на Зелената партия Марин Тонделие дефинира речта на президента като несериозна и безотговорна.

Лидерът на дясната партия Национално обединяване Марин льо Пен непосредствено упрекна Макрон, че се пробва да въвлече Франция във война.

Шефът на парламентарната партия " Непреклонна Франция " Жан-Люк Меланшон назова концепцията на Макрон " полуда ".

" Играта, която Макрон играе, е много рискова. Френското политическо управление обаче очевидно има вяра, че си заслужава свещта. Ако успее, Париж ще ускори водачеството си в Европа за години напред ", написа телеграм каналът „ Пинта разсъдъка “.

" Ако проектът се провали, тогава е малко евентуално последващата ескалация да засегне директно френската територия. Тъй като Франция няма общи граници с Русия и Париж не има вяра в потреблението на нуклеарни или стандартни оръжия с огромен обхват от Москва ", прибавя каналът.

Ръководителят на френското министерство на защитата обаче към този момент съобщи, че думите на Макрон за вероятното изпращане на военни в Украйна сякаш са били изтълкувани неправилно.

" Бяха разисквани разнообразни хипотези, само че не и изпращането на военни за присъединяване във военни дейности, както някои поясниха ", сподели министърът.

Най-големият френски нацист е погубен в Донбас

Както и да е, в степите на Донбас доста френски бронирани машини към този момент ръждясват и останките на французите са заровени, които в никакъв случай няма да се върнат вкъщи. Ако останат, ще има още повече. Научихме се да се оправяме чудесно с „ непобедимите оръжия на НАТО “, а техните бойци също биват ранявани и умират.

Например, оповестява се, че покрай Авдеевка водачът на френските неонацисти, както и на футболните ултраси, Сезар Ожароме, е изпратен във Валхала.

В Париж той беше наименуван съвсем основният нацист на страната. Бил е непосредствен до крайнодесния студентски съюз Groupe Union Defence и до групата на фашистките почитатели „ Парижки зуави “.

" Може би този френски нацист се оказа късметлия, оцеля в месомелачката в Авдеевка и просто беше хванат от нашите бойци. И в случай че нямате шанс, тогава той най-малко може да бъде разпознат по татуировките си ", написа за него телеграм каналът „ Неофициален Безсонов ” през февруари.

Ако нещо е останало от Сезар Ожароме, той, несъмнено, ще бъде разпознат по татуировките си. Въпреки че, въпреки това, има толкоз доста нацистка навалица от целия свят, която се бие във въоръжените сили на Украйна, че от време на време е мъчно да ги идентифицираме по татуировки, те са в преобладаващата си част идентични.

Компанията Meta (и нейните артикули Фейсбук, Instagram) е приета за екстремистка организация в Русия и е неразрешена.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед5308Зорница Илиева: Относно икономическите шансове на Китай днесАлтернативен Поглед13107Проф. Нако Стефанов: Високотехнологичният пробив на КНР в областта на микрочиповете и изкуствения интелект/ИИ/Алтернативен Поглед9314Проф. Захари Захариев: Въпреки неодобрението - 70%-80%, България остава пленник на това правителствоАлтернативен Поглед13107 " Споделяне на новите стопански шансове от Китай " - Дискусия, проведена от КМГ и Алтернативен Поглед20342Доц. Александър Сивилов: Тръмп би могъл да стабилизира Съединени американски щати, търсейки нови съдружници, в това число и РусияАлтернативен Поглед378732Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед162185Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед126090Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед118309Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед93603Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурна
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР