Емануеле Поцоло, член на крайнодясната популистка партия на Джорджия Мелони,

...
Емануеле Поцоло, член на крайнодясната популистка партия на Джорджия Мелони,
Коментари Харесай

Мелони е изправена пред натиск, след като италианският депутат донесе зареден пистолет на нововечерското парти и един човек беше ранен

Емануеле Поцоло, член на крайнодясната популистка партия на Джорджия Мелони, отхвърли да е стрелял, ранил мъж, участвал на празненството в Северна Италия.

Италиански народен представител сега е разследван, откакто е донесъл зареден револвер на новогодишно празненство в град Розаца, Северна Италия, който е стрелял и ранил 31-годишен мъж.

Емануеле Поцоло, член на партията Братя на Италия на министър-председателя, призна, че е донесъл мини-револвера с диаметър.22 - North American Arms LR22 - който е стрелял, само че отхвърли самичък да е стрелял, като сподели, че някой различен би трябвало да се е сдобил с огнестрелното оръжие.

38-годишният Поцоло твърди, че изстрелът е бил създаден от същия мъж, който е бил ранен, за който сподели, че е вдигнал револвера от пода, откакто инцидентно го е изпуснал то. Но италианските медии оповестяват, че за мъжа би било мъчно да се простреля в задната част на бедрото, в случай че нещата се бяха случили по този начин, както сподели Поцоло.

Няколко очевидци споделих...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР