Емануела избухна в социалните мрежи. Пореден абсурд, свързан с бившия

...
Емануела избухна в социалните мрежи. Пореден абсурд, свързан с бившия
Коментари Харесай

Емануела бясна, поредната парцалеса отглежда сина ѝ

Емануела избухна в обществените мрежи. Пореден парадокс, обвързван с някогашния й Митко Динев и общото им дете, я изкара отвън кожата й.

Съдът лиши сина на фолкпевицата и даде упражняването на родителските права върху дребния Мити на неговия татко Димитър Динев. Рядко срещаното в България решение на съд да даде родителските права на бащата, а не на майката, е постановено от арбитър Елена Динева на 25 юни.

Оказва се, че Митко Динев е все същият безконтролен татко и макар че отмъкна родителските права по искрено измамнически метод, в този момент, когато момченцето е при него, го отглежда не той.

Емануела разгласява видеоклип, качен от жена на име Виктория Крумова, в който дребният Мити си играе в огромна лодка на сушата. Въпросната брюнетка евентуално е следващата къса случка на Митко Динев.

„ Ето я следващата жена, отглеждаща сина ми, когато е при любящия си татко! На всеки три-четири месеца е друга! И арбитър Динева реши, че детето ще се отглежда в добра среда при татко си! България!!! “, изригна ядосаната майка във Facebook и разясни, че под "поредната жена " няма поради детегледачка, а следващата парцалеса до "любящия татко ".

"Миналата година, сина ми се прибра от режим при "любящия татко " с гъбички на интимните елементи, само че и това не беше кредитирано от сидийката Динева, в този момент с каква болест ще ми прибере детенцето, към този момент ме е боязън да предположа???!!!! А по отношение на това момиче разрешило си да качва непознато дете в обществени мрежи, несъмнено, че ще подхваща ограничения, както и към "любящия татко "!? ", закани се певицата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР