Емануела и Калоян Иванов бяха поредната двойка, която отпадна снощи

...
Емануела и Калоян Иванов бяха поредната двойка, която отпадна снощи
Коментари Харесай

Унизена и бясна: Калоян категорично отказа да придружи Емануела в "Преди обед", срамува се от нея!

Емануела и Калоян Иванов бяха следващата двойка, която отпадна нощес от формата " Денсинг старс ". За чалгарката това беше голяма загуба и най-много удар по егото й, тъй като беше уверена, че почитателите й ще я избутат до финала, а екипът на шоуто ще желае да я задържи, тъй като е секси.

Е, оказа се, че нито е толкоз секси, нито гореща, нито пък умопомрачителна танцьорка, а просто една интригантка с леко държание, която за малко да разведе първия си танцов сътрудник с жена му. Да, приказваме за Иван Карастоянов, с който Емануела преспа още в първите дни, откакто безочливо го съблазни.

Калоян й бе насаден втори, откакто Иван се изплаши за брака си и връзката с жена си и самичък напусна предаването. Но и вторият й сътрудник не я хареса. Оказа се, че Калоян не желал и да чуе да придружи певицата през днешния ден в " Преди обед ", както правеха другите отпаднали и това разярило чалга певачката.

Тя даже опита да хвърли виновността за отпадането си върху Калоян като съобщи, че Иван бил по-добър от него. Разбира се, това бе обезверен опит да се измъкне и да му натрие носа за унижението, само че не съумя.

А феновете я нападнаха, както в никакъв случай и я посъветваха да се прегледа, да си оправи менталните проблеми и да спре непрекъснато да трансферира виновността за всичко върху другите, единствено не и върху себе си.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Калоян Иванов Емануела Иван Карастоянов Емануела и Калоян Иванов Дансинг старс чалга
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР