eMAG Black Friday 2023 e кампанията на eMAG с най-много

...
eMAG Black Friday 2023 e кампанията на eMAG с най-много
Коментари Харесай

Над 1 000 000 оферти за eMAG Black Friday 2023 на 17 ноември

eMAG Black Friday 2023 e акцията на eMAG с най-вече предложения спрямо всички акции Black Friday на eMAG до момента Онлайн стабилно остава желан канал за извършване на покупки на българите на Black Friday Повишен потребителски интерес към акцията, т рима от четирима от българите, живеещи в градските региони, имат намерение да купят нещо на Black Friday, като плануваният бюджет е с над 20% по-висок от предходната година Необичайни предложения: кемпери, гориво, ваканционни пакети, разкрасителни процедури, прекарвания и курсове
11-ото издание на eMAG Black Friday в България ще стартира сутринта на 17 ноември с над 1 000 000 предложения в разнородни категории, предлагани от eMAG и Marketplace търговци на платформата.

Традиционното годишно изследване, извършено през октомври от Kantar Румъния*, демонстрира, че в България клиентите освен са осведомени с Black Friday – като информираността за акцията доближава до съвсем цялото градско население (96%), – само че го чакат и възнамеряват за него, като трима от четирима българи от градското население имат намерение да купят най-малко един продукт по време на шопинг събитието. Тази година междинният бюджет, плануван за акцията, се е нараснал с над 100 лева по отношение на предходната година, достигайки 613 лева Сред най-желаните категории са облекла и обувки, козметика, дребни домашен уреди, спортни артикули, артикули за дома и декора, както и играчки, мобилни телефони, климатици, артикули за семейството и тв приемници. Онлайн каналът остава желан от множеството хора за Black Friday покупки, изключително измежду жителите на София, огромните градове и Югозападния район.

„ Тази година хората от ден на ден се ориентират към промоции и заради това Black Friday се радва на  възходящ интерес – на равнище желание за покупка и на равнище бюджет, който българите възнамеряват да отделят. Black Friday не е просто комерсиално събитие, а удостоверение за разрастващите се потребителски привички и силата на електронната търговия в района. Българите са осведомени с преимуществата му и са подготвени да употребяват оптимално средствата, които са възнамерявали, като междинният деклариран бюджет за покупки от акцията нараства доста по отношение на миналата година. eMAG дава отговор на тази наклонност и сме подготвили над 1 000 000 предложения от разнообразни категории на атрактивни цени. По време на Black Friday електронната търговия демонстрира силата си и притегля повече хора онлайн, които се радват на положителни цени и разнородни предложения “, сподели Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България.

Въздействието на вложенията през последните години

Инвестициите на групово равнище в хранилища и технологии през последните години разрешават на eMAG да провежда едно от в действителност огромните шопинг събития в района. Екипът в логистичния център в Джойта, Румъния, поддържан от последно потомство роботи и технологии, в които eMAG са създали вложения от над 43 милиона евро на групово равнище, има потенциала да обработи 20% повече поръчки тази година спрямо 2022 година В същото време вложенията в технологии за складова обработка разрешават да се понижи количеството на опаковките с 10%. Логистичният хъб е подготвен да приема доставките за българския eMAG Black Friday, които ще бъдат обработени благодарение на смарт лавици, 432 робота вид совалка и робот за подбиране с потенциал на обработка 500 продуктови единици/час.

Доставка на Black Friday поръчките до 2 декември

С помощта на инфраструктурата easybox, създадена от Sameday, която към този момент има над 400 автоматизирани пощенски станции, и куриерските компании, eMAG възнамеряват да обезпечат доставката на всички Black Friday поръчки до 2 декември.

Гъвкави решения за доставка и заплащане

Потребителите ще могат да изберат доставка на техните поръчки до над 1 000 куриерски офиси, над 400 автоматизирани шкафчета за доставка easybox, да вземат поръчките си от един от трите шоурума на eMAG у нас, или те да им бъдат доставени с пощальон до определен адрес.

За да могат да закупят мечтаните артикули, без да натоварват персоналния си бюджет, клиентите на eMAG ще разполагат и с гъвкави варианти за заплащане: те могат да изберат заплащане с кредитна карта или да се възползват от безлихвени вноски с онлайн утвърждение. Възможно е и потреблението на специфичната кобрандирана карта, с която клиентите могат да пазарят онлайн на разсрочено заплащане и с 0% рента. При потребление на картата се акумулират и бонус точки.

Над 1 000 000 предложения за eMAG Black Friday 2023

Над 10 000 000 продукта на склад за eMAG Black Friday 2023

На eMAG Black Friday клиентите ще могат да избират от необятна гама артикули на положителни цени, а количествата на склад за акцията, предлагани от eMAG и Marketplace търговци на платформата, са както следва:
над 200  000 смарт телефона и джаджи (мобилни телефони, смарт технологии, таблети) над 150  000 тв приемника, аудио Hi-Fi и фото над 250  000 дребни домашен уреда над 80  000 огромни домашен уреда над 300  000 преносимия компютър и ИТ артикули над 350  000 продукта за персонална грижа и парфюми над 500  000 автомобилни гуми и продукти за коли 000  000 продукта за дома и градината, направи си сам/инструменти 000  000 играчки и артикули за деца 000  000 фешън продукта 500  000 спортни артикули 20 тона кафе
Необичайни предложения

Както нормално, по време на eMAG Black Friday ще има огромно многообразие от необикновени предложения, които се оферират извънредно за акцията от търговци на Marketplace платформата. Сред тях тази година са:

•  До 40% отстъпка от предложения за разкрасителни процедури за лице и тяло с техники от ново потомство

•  Монети, кюлчета от благородни метали и бижута с до 25% отстъпка

• Различни курсове за личностно развиване в доста области като ИТ, бизнес, шофьорски курсове

• Ваучери с отстъпка до 89% за езикови курсове: британски, италиански, испански, даже онлайн курс по британски за изявление за работа

• Ваучери с отстъпка до 67% за коли чартърен, кемпери

• Оферти за разнообразни работилници, уроци по снимка, изобразяване с вино

• Ваучери с атрактивни отстъпки за разнообразни услуги, в това число авиосимулатор, пейнтбол, сноуборд и ски

• Ваучери за гориво с отстъпка до 7%

• Почивки в България в топ хотели

• Избор за разнообразни кемпери, най-голямата отстъпка по време на eMAG Black Friday за индивидуален кемпер е 8 000 лева



Ето и първите артикули от офертата на eMAG за Black Friday**:


350 броя на специфична Black Friday оферта

, AMD Ryzen™ 3 7320U, 15.6 ", Full HD, RAM 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon™ Graphics, No OS, mixed black

100 броя на специфична Black Friday оферта

, 43 " (108 см), 4K Ultra HD, Ultra Slim, клас G

300 броя на специфична Black Friday оферта

, 160W, original pro sound, dynamic light, Bluetooth, USB, батерия 12 ч., IPX4, черна

100 броя на специфична Black Friday оферта

, 7 кг, 1000 об./мин., клас D, дигитален екран, заключване за деца, бяла

400 броя на специфична Black Friday оферта

, 15 bar, 1500 W, система за разпенване на мляко, керамична мелачка, филтър AquaClean, сензорен екран

285 броя на специфична Black Friday оферта

, smart, FOV 130°, 1080p, WDR, G-sensor, Sony IMX307, Wi-Fi

100 броя на специфична Black Friday оферта

, мрежа, регулируема височина, механизъм за наклоняване, черен

1 000 броя на специфична Black Friday оферта

с неръждаема стомана, тъмносребрист

150 броя на специфична Black Friday оферта

, 1000 г

5 000 броя на специфична Black Friday оферта



4 000 броя на специфична Black Friday оферта

, 9-14 кг, 174 бр .

6 500 броя на специфична Black Friday оферта

Клиентите могат да наблюдават авансово разкритите артикули на специфичната подготвителна страница за eMAG Black Friday.

*Проучването е поръчано от eMAG и извършено от Kantar посредством персонални изявленията и попълване на въпросник на таблет сред 16 и 26 октомври 2023 година измежду национално представителна градска извадка от 1 025 респонденти на възраст сред 18 и 55 години. Проучването в България е част от районно изследване, извършено също в Румъния и Унгария.

**При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат настоящите им цени за интервала преди акцията. Black Friday цените ще са видни и настоящи, започвайки на 17.11.2023 година след началото на акцията до нейния край или до привършване на особено избраните за нея количества.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР