Ема Радукану беше една от най-приятните изненади на миналия сезон,

...
Ема Радукану беше една от най-приятните изненади на миналия сезон,
Коментари Харесай

Клайстерс за Радукану: Харесва ѝ да бъде принцеса, но скоро това може да приключи

Ема Радукану беше една от най-приятните изненади на предишния сезон, когато потегли от квалификациите и завоюва купата на Откритото състезание на Съединени американски щати. Това беше първи сходен случай в историята на " мейджър " шампионатите и доста експерти побързаха да разгласят английската тийнейджърка за идната доминантна фигура в спорта. Нещата обаче не се развиха по стремежи метод за британката, която е достигалa до единствено един четвъртфинал в последните шест месеца и е с отрицателен баланс през новия сезон.

Все отново има и положителни вести за международната номер 14, защото тя непрекъснато подписва солидни контракти с реномирани марки и печели надалеч повече средства от някой нейни колежки, които демонстрират по-добри резултати на корта. Наскоро Радукану се похвали с това, че се е превърналa в световен дипломат на автомобилния колос Порше, а това не се харесва изключително доста на някогашната лидерка в ранглистата - Ким Клайстерс.

Белгийката е на мнението, че младата състезателка изразходва силата си на неверно място и рискува да загуби всичко реализирано до момента, а ето и наличието на точните ѝ разсъждения по въпроса:

" Тя би трябвало да се концентрира напълно върху тениса, в случай че желае в действителност да се задържи на върха. Вероятно си е помислила, че е съумяла да го стори, когато победи на US Open и в този момент се радва на вниманието от страна на спонсорите. Сега може да се радва на това по какъв начин хората се отнасят с нея като принцеса, само че всичко може да свърши доста бързо. Тя би трябвало да осъзнае своите цели и да не разрешава славата да я промени. Подобна среда надалеч не е за всеки, като тя занапред би трябвало да потвърди, че е способна да се оправи с този метод на живот и високите упования към нея " - приключи четирикратната първенеца от Шлема.

Източник: Tennis World USA

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР