Ема Хеминг-Уилис зарадва феновете на Брус Уилис с прекрасна снимка.

...
Ема Хеминг-Уилис зарадва феновете на Брус Уилис с прекрасна снимка.
Коментари Харесай

Втората съпруга на Брус Уилис разчувства феновете му с прекрасна семейна снимка

Ема Хеминг-Уилис зарадва почитателите на Брус Уилис с прелестна фотография. Втората брачна половинка на артиста разгласява фотографията във връзка 11-ия рожден ден на щерка им Мейбъл. Гордата майка качи на страницата си в Instagram слайдшоу от фамилни фотоси и видеоклипове на момичето през годините и написа: " Честит 11-и рожден ден на Мейбъл Рей! Твоята сила е заразителна. С усмивката и топлината си можеш да озариш цяла стая. Продължавай да сияеш, обич моя, и постоянно не забравяй да #liveitup ".

Сред фотосите се вижда и прелестна снимка на момиченцето с нейния татко. Брус Уилис целува нежно щерка си по главата, до момента в който я държи на ръце. Известно е, че Ема и Брус имат две дъщери. По-малкото момиче Евелин е на 8 години.

Припомняме, че на 19 март Брус Уилис навърши 68 години, като означи първия си рожден ден, откакто беше диагностициран с деменция. Холивудската звезда беше заобиколена от огромното си фамилията, включващо някогашната и актуалната му брачна половинка, както и петте му деца. Първата жена на артиста - Деми Мур сподели по какъв начин дъщерите му и актуалната му брачна половинка Ема Хеминг пят " Честит рожден ден “. Брус Уилис и Деми Мур имат три дъщери - Ръмър на 34 години, Скаут на 31 и Талула на 29 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР