Ема Хеминг, съпругата на Брус Уилис, наскоро предостави актуална информация

...
Ема Хеминг, съпругата на Брус Уилис, наскоро предостави актуална информация
Коментари Харесай

Съпругата на Брус Уилис: Трудно е да се разбере дали той е наясно с деменцията си

Ема Хеминг, брачната половинка на Брус Уилис, неотдавна даде настояща информация за положението му в светлината на диагнозата му деменция преди шест месеца, като искрено призна, че е " мъчно да се разбере " дали холивудската звезда е наясно със болестта си, написа MSN.

През февруари тази година семейство Уилис разгласи обществено диагнозата на 68-годишния артист от " Умирай мъчно " - фронтотемпорална деменция (ФТД), необикновена форма на деменция, характеризираща се с прогресивно утежняване на държанието, личността и езика.

По време на изявление за предаването Today Show на CBS Хеминг показа, че оправянето с деменцията на брачна половинка ѝ е било " тежко за фамилията ".

" Това, което научих, е, че деменцията е сложна. Трудно е за диагностицирания човек, само че е мъчно и за фамилията ", сподели тя.

" Това не е по-различно нито за Брус, нито за мен, нито е друго за нашите девойки. И когато споделят, че това е фамилно заболяване, то в действителност е по този начин ", добави тя.

По-късно под въздействието на страстта, Хеминг признава, че диагнозата на Уилис е " благословияи проклинание, с цел да схвана най-сетне какво се случва, с цел да мога да приема това, което е ".

Двойката има две дребни дъщери - Евелин и Мейбъл, а Уилис има и три пълнолетни дъщери от предходния си брак с актрисата от " Джи Джейн " Деми Мур.

Хеминг интензивно употребява обществените медии, с цел да покачва осведомеността за деменцията, като постоянно провежда полемики онлайн в Instagram със здравни експерти и сътрудници.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР