Ем Си Фреш ЕООД, водеща компания за търговия и внос

...
Ем Си Фреш ЕООД, водеща компания за търговия и внос
Коментари Харесай

"Ем Си Фреш" ЕООД избра Soft1 Cloud ERP за своята цялостна бизнес оптимизация

" Ем Си Фреш " ЕООД , водеща компания за търговия и импорт и експорт на свежи плодове и зеленчуци и произвеждане и дистрибуция на пакетирани свежи салати и зеленчуци, избра цялостното ERP решение на (част от Olympia Group), с цел да поддържа дейно своите бизнес интервенции.

Прилагайки технология от последващо потомство, дава опция на " Ем Си Фреш " ЕООД да автоматизира и рационализира всички свои бизнес процеси. Това е от решаващо значение, когато се оферират артикули с доста къс период на валидност на доста конкурентен пазар на храни. Отличаващ се с богатата си функционалност, Soft1 Cloud ERP сплотява комерсиалното и финансовото ръководство в единна модерна ERP платформа, която обезпечава безпроблемна характерна за промишлеността работа, като в същото време разрешава по-бързи и изцяло сигурни бизнес транзакции сред " Ем Си Фреш " ЕООД и компанията майка.

Освен това, посредством внедряването на Soft1 Cloud ERP, " Ем Си Фреш " ЕООД към този момент има ясна и лесна проследимост на складовите количества по партиди и периоди на валидност. Чрез подробните доклади разполага и със доста по-добър разбор на продажбите, което прави извънредно елементарен разбора на наличните данни. Това обезпечава на компанията еластичност за взимане на осведомени бизнес решения на динамичния пазар на храни.

„ изцяло покрива на нашите бизнес потребности на всички равнища. Освен това бързо и надеждно дава отговор на всяко ново характерно за промишлеността условие. Възможността за далечен достъп до фирмени данни ни разрешава да работим дейно отвред и посредством всяко устройство, което е доста значимо в изискванията, в които живеем и работим. Няма нищо по-важно от опитни сътрудници, които разпознават и правят оценка в дълбочина неповторимите потребности на вашата компания, оферират идеалното решение и го ползват по най-ефективния метод. “, сподели Панайотис Панагуляс, управител на " Ем Си Фреш " ЕООД.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР