Елвис Пресли се слави като Кралят на рокендрола, който олицетворява

...
Елвис Пресли се слави като Кралят на рокендрола, който олицетворява
Коментари Харесай

Извратеният таен живот на Eлвис

Елвис Пресли се слави като Кралят на рокендрола, който въплъщава съвършенството на поп културата. Въпреки неговото музикално великолепие и обстоятелството, че милиони са влюбени в харизматичната му персона, Елвис крие тъмни секрети от своя темперамент и злокобно държание през бурния си персонален живот, написа blitz.bg.

Елвис се среща с бъдещата си брачна половинка си Присила, когато тя е единствено на 14 години по време на престоя му в армията, където той служи в Германия през 1959 година По това време той е на 24 години. Въпреки, огромна разлика и законовите разпореждания, това не пречи на Елвис да се сближи с нея. След като се реалокира в Съединени американски щати, те не се виждат до 1962 година, само че поддържат постоянен телефонен контакт през целия този интервал, преди да се оженят, когато тя е на 22 година през 1967 година По време на връзката им Елвис не се задоволява единствено с нея, което в последна сметка води до развода им през 1973 година

Присила не е единственото малолетно момиче, с което Елвис има контакти, до момента в който е на върха на славата си. Предан телохранител на Елвис споделя, че е бил очевидец на това по какъв начин Елвис тормози и развращава доста млади девойки, карайки ги да се борят с тиня облечени в бели гащички, шпионира двойки, които вършат секс в една от неговите холивудски къщи, дрогира гостенките си и прави секс с тях по цяла вечер, провежда голи празненства край басейна.Той злоупотребява постоянно и манипулира свои млади екзалтирани последователки по време на турнетата му.
Манията да остане млад и хубав
Твърди се даже, че преди да срещне Присила, Елвис кани три 14-годишни девойки със себе си на турне „ за борби с възглавници, гъделичкане, целувки и гушкане”. Смята се, че Елвис е захласнат от девствените девойки. Той обожава да им доставя наслаждение по всевъзможни способи.

Това се отнася и за Присила, която признава, че през първата им нощ дружно, Елвис я задоволява, без да има сексуален контакт с нея, въпреки тя неистово да упорства за това. По време на съпружеския им живот се счита, че Елвис постоянно упоява Присила принудително с амфетамини, с цел да я държи будна по време на техните полови оргии. Освен това Елвис постоянно прави и фотоси на половите им занимания, които съхранява в сребърен куфар.

Кралят на рокендрола би трябвало да поддържа имиджа си на обожаван актьор и доста добре осъзнава това. В избран миг Елвис вижда, че не наподобява толкоз млад, колкото преди. На 40-годишна възраст, Пресли си прави лифтинг на лицето. В последните си години Елвис Пресли се бори с пристрастеността си към медикаменти и неразрешени вещества, поради проблеми с тежестта в опит да остане хубав. Един от минусите на славата, който има голям напън върху артистите, да запазят младостта си с придвижване на възрастта.

Елвис и уплахата му от микроби
Елвис Пресли е гермофоб – уплаха от микроби. Звездата поставя доста старания, с цел да се увери, че е предпазен от микроби когато и да е. Кралят на рока не обича да яде в домовете на други хора, а когато го прави, той взема личните си сребърни принадлежности. Според Присила „ той ще пие там, където е дръжката, знаейки, че никой в никакъв случай няма да пие от тази страна “.
Обсебен от тежестта си
Тъй като Елвис постоянно изпада в крайности – от женкарство, пиянство на хапчета, пукотевица, прекалено ястие, той не се грижи за персоналното си здраве. Идва миг обаче, в който Кралят се усеща отговорен и смутен от натрупването на килограмите, които добре прикрива обличайки емблематичните си гащеризони през 70-те години. Ето за какво се включва в някои недобросъвестни схеми за намаляване, известни през тази ера.

Смята се, че Елвис един път взема решение да отслабне бързо, като яде единствено желе, направено от банани и сода от черни череши (любимата му напитка). Тази диета той съблюдава в продължение на седмици, само че тя не му носи дълго чакания резултат.

Той също по този начин пробва нещо, наречено " диета на спящата хубавица ", при която пациенти се слагат в медицински индуцирана кома. Как работи: до момента в който спи, тялото се изхабява, живеейки от себе си, с цел да остане живо. Този опит на Елвис обаче завършва, когато пада от болничното легло и се разсънва от комата си.

Не може да се отхвърли музикалното великолепие на Елвис, въпреки тъмната му страна. Елвис Пресли трансформира културния пейзаж на западния свят и въздействието му към момента може да се усети и през днешния ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР