Елтън Джон направи ослепително изпълнение на моравата на Белия дом

...
Елтън Джон направи ослепително изпълнение на моравата на Белия дом
Коментари Харесай

Американският президент изненада сър Елтън Джон

Елтън Джон направи ослепително осъществяване на моравата на Белия дом по време на музикална вечер, проведена от президента Джо Байдън и доктор Джил Байдън. Певецът даде всичко от себе си на сцената, а това бе последвано от огромна изненада, която го остави без думи.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и брачната половинка му Джил поканиха английската попзвезда да изнесе специфичен концерт  на  под надпис " Вечер, в която вяра и история се римуват " (A Night When Hope and History Rhyme). Сред гостите бяха над 200 учители, учащи, медицински сестри, гей деятели, фамилии на военни и бранители на правата на хората с психологични увреждания. Специалния концерт бе проведен от телевизионните канали History Channel и A+E Nerworks,.
 Байдън се закани на Русия 24 септ 2022 | Съединените щати " ще работят със съдружниците си и сътрудниците си, с цел да вкарат спомагателни наказания против...
Сър Елтън Джон  извърши част от  най-големите си шлагери като Tiny Dancer, Rocketman и Don't Let the Sun Go Down on Me, преди Байдън да изненада  артиста с Националното отличие за състрадание (National Humanities Medal) за активността му в битката против СПИН и подпомагането на болните посредством Фондацията на Елтън Джон за битка със СПИН.

 

Biden Surprises Elton John With National Humanities Medal.. tearing up, Elton John said he was “flabbergasted and humbled. ”
— Howard Mortman (@HowardMortman)
При връчването на наградата  Елтън Джон не можа да скрие страстите и насладата си:

„ Аз съм преклонен и почетен от тази невероятна премия от Съединените американски щати. Ще оценявам това толкоз доста и ще ме накара да удвоя напъните си, с цел да се уверя, че тази болест изчезва. Добротата на Америка към мен като музикант е ненадмината, само че във войната против СПИН и ХИВ това е още по-голямо и не мога да ви благодаря задоволително. Наистина, в действителност съм надълбоко разчувствуван. Благодаря ви! "

Пред ET изпълнителят обясни какво значи медалът за него.

„  Откакто основах Фондацията на моята кухненска маса в Атланта преди 30 години, поех ангажимент да не занемарявам никого и ще продължа с тази задача ", споделя Елтън Джон. „ Стремим се към бъдеще, в което хора от всички раси, етноси, националности, полови ориентации и полова еднаквост имат опцията да живеят без СПИН, стигма, неправда и малтретиране – и аз съм толкоз признателен, че признанието като това ни води стъпка по-близо до това да стане действителност. "

През 1992 година артистът започва на Елтън Джон с задача да постави завършек на епидемията от СПИН. Неговият брачен партньор Дейвид Фърниш, който също участва на събитието, е ръководител на фондацията.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР