Елтън Джон каза в петък, че е свирил в някои

...
Елтън Джон каза в петък, че е свирил в някои
Коментари Харесай

Джо Байдън изненада и разплака Елтън Джон в Белия дом

Елтън Джон сподели в петък, че е свирил в някои красиви зали, само че сцената пред Белия дом, под солидна шатра в една съвършена есенна нощ, е " евентуално черешката на тортата ". След това той стартира шоуто с „ Your Song “, първият му огромен интернационален шлагер. Президентът Джо Байдън и първата дама Джил Байдън слушаха 75-годишния артист, говорейки за неговия активност, силата на музиката му и неговата добротата му. Събитието беше платено от A+E и History Channel. 
" Шеймъс Хийни един път написа, изтъквам: Веднъж в живота жадуваната приливна вълна на справедливостта може да се надигне и вярата и историята да се " римуват “, сподели Байдън. " По време на невероятната си кариера сър Елтън Джон беше онази приливна вълна, която помагаше на хората да се надигнат и да накарат вярата и историята да се " римуват ", сподели още американският президент.

В края на шоуто Байдън изненада Джон с Националния орден за хуманитаристика за неговата книга с песни и дългото му завещание от покровителство. Музикантът се просълзи и каза, че е " слисан и преклонен ".

Списъкът с посетители от 2000 души включваше учители, медицински сестри, служащи на първа линия и бранители на ЛГБТК+, плюс някогашната първа дама Лора Буш, бранител на гражданските права Руби Бриджис, просветителна активистка Малала Юсафзай и Жана Уайт-Гиндър, активистка против СПИН и майка на Райън Уайт, който умря от затруднения, свързани със СПИН през 1990 г. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР