Елизабет Хърли е поредното доказателство, че възрастта не е от

...
Елизабет Хърли е поредното доказателство, че възрастта не е от
Коментари Харесай

Елизабет Хърли отпразнува рождения си ден с горещи снимки

Елизабет Хърли е следващото доказателство, че възрастта не е от голяма важност, стига да се чувстваш добре в кожата си.

Красавицата отпразнува рожден ден. Тя навърши 55 година, и самоуверено може да кажем, че наподобява отлично. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@elizabethhurley1) on Jun 9, 2020 at 6:27am PDT

Звездата от " Шеметна договорка " разгласява в Инстаграм горещи фотоси. На фрагментите се виждат неповторимите ѝ форми. Каквото и да прави, с цел да наподобява по този метод, то сигурно работи.
               

A post shared by (@elizabethhurley1) on Jun 10, 2020 at 9:26am PDT

Тя театралничи в леопардов бански костюм - част от личната ѝ марка Elizabeth Hurley Beach, върху който носи плажен халат с десен на паунови пера.

55-годишната хубавица е родена в град Бейсингстоук, Хемпшир. 

Тя е второто от общо три деца. Баща ѝ е майор в Кралския армейски учебен корпус, а майка ѝ работи като учителка. Като дребна Елизабет посещава учебно заведение Harriet Costello и мечтае да стане танцьорка, по тази причина стартира да взема уроци по типичен балет.

В ранната си младост е била повлияна от пънк придвижването. Превръща се в същински бунтовник, само че съумява да задържи положителните си резултати в учебно заведение. Тя от дребна знае по какъв начин да разпределя времето си за занимания и работа.
               

A post shared by (@elizabethhurley1) on May 24, 2020 at 3:20pm PDT

Учила е в театралното и танцово учебно заведение London Studio Center, само че е изключена през 1986 година, тъй като без предизвестие взема решение да замине за... гръцки остров.

Първата си кино изява прави през 1987 година в " Ария ", а през 1988 година се появява и по малкия екран, след което следват голям брой функции на дребния екран.
Мечтите на Хърли я водят в Съединени американски щати. Скоро след идването си, Хърли получава основна роля във кино лентата " Пасажер 57 " . Кариерата на Елизабет потръгва, само че в персоналния си живот... нещата са по-сложни.

След 13-годишна връзка, двамата с Хю Грант афишират раздялата си. През 2002 година Хърли ражда момче, което кръщава Деймиън. Баща на бебето е американският предприемач Стив Бинг, който първоначално не признава детето, потвърждавайки, че с актрисата са имали напълно къса връзка. По-късно обаче е потвърдено, че детето е негово. Интересен факт е, че кръстник на Деймиън става не различен, а Хю Грант.
               

A post shared by (@elizabethhurley1) on Jan 27, 2020 at 12:42pm PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР