Елитни проститутки от България завладяха Арабския свят, научи Уикенд от

...
Елитни проститутки от България завладяха Арабския свят, научи Уикенд от
Коментари Харесай

Ето как наши плеймейтки прибират в Дубай 10 000 долара за 3 дни в спалнята

Елитни проститутки от България превзеха Арабския свят, научи „ Уикенд ” от собствен човек в Министерство на вътрешните работи. Редом с труженички от Румъния, Русия, Полша, Чехия, Украйна и Унгария, нашенките заработват стабилен кеш с работа по тил, установи криминалистът. По думите му към 500 жрици на любовта, измежду тях и няколко известни плеймейтки, продават телата си на богати араби, като сексът за пари е проведен от деятелен сводник.

„ Схемата е следната: баровците наемат хубавиците за няколко дни – най-малко три, през фешън организация, а заплащането е $10 000 за проститутката и още толкоз за сутеньора. Основните пазари за жива плът са Дубай, Катар, задачите Обединени арабски емирства плюс Турция, Гърция и няколко европейски страни ”, изясни криминалистът.

Униформеният източник бе безапелационен, че точно с проституция се изяснява и извънредно засиленият трафик на наши хубавици в посока Дубай. Ежедневно цели самолети със силиконови девойки хвърчат към емирството даже в най-големите жеги.

Повечето златотърсачки се хвалят с разходката до баровската дестинация с десетки фотоси във фейсбук , само че тактично премълчават какво са правили там. Така за всеобщата аудитория остава загадка дали визитата е била за да видят „ Танцуващите фонтани ”, или да танцуват голи пред баровци на частни купони ”, отсече мевереецът.

Разкритието е станало с помощта на засечени регулярни визити на ВИП хубавици към Дубай, които не заявяват никаква валута на излизане, само че се връщат в България с куп дарове и яка пачка.

„ Истината е, че много от моделките, които летят до ОАЕ, са там не за почивка и разходка, а с цел да станат наложници на богати араби за няколко дни, след което прибират облагата от 10 хиляди $ и се връщат назад в България ”, явен бе криминалистът.

Наскоро известна наша миска била арестувана на Летище София с голяма сума пари, която не заявила. Сексбомбата имала над 35 000 евро в себе си, а когато ченгетата я питали за произхода им, изчуруликала, че неин другар й ги дал, с цел да си купи кола. Престъплението на дамата е, че не е заявила сумата при влизането си в страната.

„ Повечето елитни проститутки знаят за ограничаването да се носят суми, по-големи от 10 000 евро, и не ги надвишават. Разбира се, остава мистерия с какво са живели по време на престоя си там ”, смее се граничен служител на реда. На летището към този момент си знаят една групичка от 20-ина доста известни родни манекенки и плеймейтки, които не слизат от страниците на пресата, които горе-долу всеки месец вървят „ на отмора ” в Дубай, с цел да се въргалят с арабските милионери.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР