Елисавета Белобрадова, популярна в социалните мрежи като Летящата козила Ерато,

...
Елисавета Белобрадова, популярна в социалните мрежи като Летящата козила Ерато,
Коментари Харесай

Елисавета Белобрадова: Цял живот ме занимавате с Русия

Елисавета Белобрадова, известна в обществените мрежи като Летящата козила Ерато, разгласява забавен пост за въздействието на Русия в живота й

Разбира се, думите й провокираха доста мнения:

"Аз съм на 44 години.

Съзнателният ми живот стартира преди 41 години и от 41 години се занимавам със Съветския съюз.

Откак се помня се издигаха и сваляха портрети на Ленин, връщахме се обратно към загатна какво тъкмо се е случило в Руско-турската война, след това забравяхме.

Два паметника на Съветския боец имам до нас. Колко имам на Гоце Делчев? На Ботев?

“Айде, стартира с патриотичните приказки” ще каже някой.

Ами, да.

Аз съм един супер раздразнителен родолюбец, на който му е писнало:

1. Да повтаря, че съветската просвета и литература са велики, с цел да не си намерения някой нещо.

Защо никой не спори за италианската просвета? Ами тъй като останалите култури не се употребяват като оправдание. Ако Италия нападне Словения, никой няма да приказва за Верди, ЗАЩОТО ДВЕТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО.

2. Писнало ми е да разделям съветския народ от ръководещите го.

То не беше Сталин, Ленин, Хрушчов, Брежнев, Путин, Медведев. Колко години ще го разделяме деликатно тоя народ и ще приказваме за душата му? Аз желая всеки четвъртък следобяд да отстранявам датския народ от водачите му, само че не познавам душата на междинния датчанин, тъй като датският народ и водачите му в никакъв случай не са ме занимавали със себе си.

3. Да споделям, че нямам нищо срещу Русия и “обикновения руснак”.

Как всички останали народи претърпяха, че някой има нещо срещу тях? Французите били шовинисти, немците имат международни войни зад тила си и никакво възприятие за комизъм, англичаните колонизираха половин свят и всеки може да приказва за това. Те самите приказват за това. Само с Русия би трябвало да внимаваме.

Като досадно бивше гадже нарцисист, Русия ц-я-л ж-и-в-о-т ми звъни на вратата с шпионите си, газа, олигарсите и най-после взе че атакува Украйна да избие хиляди хора, тъй като не е в положение да направи даже работещ мобилен телефон, дето да се продава.

Другите страни измислиха интернета, направиха роботи, отидоха в Космоса. Въобще, вървят на работа.

Русия отиде в Украйна да денацифицира някакви естествени жители, предвождани от жител от еврейски генезис, които желаят да влязат в Европейски Съюз. За да занимава целия свят със себе си.

А най-отвратителното е, че разтварям интернета и виждам български депутат да се радва, че руснаците имат ракети с точково ориентиране, та можели да ударят Министерски съвет.

Сега ще обясня нещо. В българския Министерски съвет има българи - хубави, неприятни, политически съдружници, политически съперници - няма значение.

България е над всичко.

Тия думи се осъзнават, когато почукат на границата ти хора, които желаят да те денацифицират.

Всяка наслада, че непозната войска (естествено съветската, постоянно е руската) може да удари институция в България, е национално изменничество.

Аз съм български жител и имам фантазия. Да пребивавам без да имам ни най-малка визия какво се случва с Русия години, години наред.

Като с Малта да вземем за пример.

Иначе, опазил Бог да си помислим, че не съм чела Лермонтов. Чела съм го. Страхотен е. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР