Елин Топузаков има всички шансове да запази треньорския си пост

...
Елин Топузаков има всички шансове да запази треньорския си пост
Коментари Харесай

Топузаков си бетонира мястото в Левски при класиране в Европа

Елин Топузаков има всички шансове да резервира треньорския си пост в Левски и през идващия сезон, научи „ Мач Телеграф “. От „ Герена “ разкриха, че към днешна дата притежателят на Левски Наско Сираков не търси възможен заместител на Топчо и даже е подготвен да му предложи дълготраен контракт.

Сираков е твърдо решен да даде късмет на Топузаков да се потвърди в оставащите мачове до края на сезона. Те са 9 до края на сезона в efbet Лига плюс възможен плейоф за място в Европа. Именно класирането за евротурнирите е задачата, която Елин Топузаков би трябвало да извърши до края на сезона, с цел да остане и през идващия.

Реално към днешна дата статутът на именития някогашен капитан на „ сините “ не е „ краткотраен треньор “, а „ старши треньор “.

Интересно е да се спомене, че Топчо действително е получил солидна помощ от към този момент някогашния треньор на отбора Станимир Стоилов за дербито. Двамата са разискали тактиката на Левски в мача в навечерието на дербито. Отделно тимът е упражнявал цяла седмица преди този момент за противопоставяне на скица 3-5-2 за конфликта с Локомотив София, извоюван с 1:0 на „ Герена “. Топчо е получил отчет и от асистентите на Мъри за статичните положения в офанзива, и в отбрана против ЦСКА. 

 Припомняме, че Левски игра по-добре в дербито с „ алените “ и заслужаваше повече успеха, която беше пропиляна болести пропусната дузпа в последната минута от Ивелин Попов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР