Ели Тончева е управител на консултантска агенция EDLANTA, специализирана в

...
Ели Тончева е управител на консултантска агенция EDLANTA, специализирана в
Коментари Харесай

Ели Тончева: Българи търсят средно образование в чужбина заради стимулиращата среда | Е-кономика 09.11.22

Ели Тончева е шеф на консултантска организация EDLANTA, профилирана в региона на езиковите курсове и както и върху опциите за приблизително и висше обучение за българи в чужбина.

“Тийнейджърските години са формиращ интервал за характера на детето, неговите ползи и развиването на гениите - по тази причина доста родители в България обмислят какви са другите благоприятни условия децата им да получат качествено обучение в стимулираща и безвредна среда. ” това разяснява шефът на Едланта - Ели Тончева.

Според госта, за децата в България най-подходящ миг за включване в друга просветителна система е след 7-клас. Що се отнася до приемните изпити, те най-често са по съответния непознат език и математика. Ученици от по-горните класове, които канди стават за междинни учебни заведения в чужбина може да се наложи да положат и спомагателни изпити по съответните предмети.

 
Най-популярните стратегии за гимназиално обучение е интернационалната стратегия IB (International Baccalaureate) - която е основана за децата на дипломатите, чиито родители постоянно трансформират страната в която живеят

Тончева, споделя, че интерес генерира и английската стратегия A Level, която се предлага и в пансионните учебни заведения на континентална Европа. Според госта, обичайни водачи в подобен вид обучение са Англия и Швейцария, само че положителният климат оказва помощ и на страни като Италия да генерират интерес.

Тончева разяснява и вероятните терзания на родителите, че децата им са в чужбина, както и извънкласните действия в пансионното обучение, които в допълнение обогатяват обучаваните там младежи.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР