Елена Паришева започна кариерата си в България. Блондинката беше една

...
Елена Паришева започна кариерата си в България. Блондинката беше една
Коментари Харесай

Помните ли Елена Паришева? Ето защо след 10 години в Русия тя се завърна у нас

Елена Паришева стартира кариерата си в България. Блондинката беше една от любимките на многочислената аудитория, само че изостави музиката, с цел да замине за Русия дружно със брачна половинка си - футболистът Ивелин Попов.

Тя реши, че фамилията е по-важно от кариерата и избра да отгледа двете си деца и да бъде със брачна половинка си. Но защото Ивелин Попов подписа нов контракт с футболен клуб "Левски ", се наложи тя да се завърна в нашата татковина, дружно с децата си. Вижда се, че даже и синът ѝ - Ивелин-младши, е нагизден в тениска на синия тим.

Кариерата на Елена стартира през 2005 година, когато подписва контракт с музикална компания „ Пайнер ", година по-късно издава дебютния си албум „ Пристрастена ", носещ заглавието на едноименната ария. От него шлагери стават песните „ Петък вечер ", баладата „ Която " и Дуетът c DJ Живко Микс „ Тук и в този момент ", с които Паришева става звезда на родна сцена. Следват още шлагери, а песента „ Достатъчно " става първото попфолк парче, излъчено по MTV. След три сполучливи албума и безчет шлагери през 2011 година Елена записва последните си песни „ Не пускай " и „ Нека ми е зле ", след което забременява със сина си и поставя завършек на музикалната си кариера.

Паришева показа, че за нея парите не са всичко в този живот, през днешния ден ги има, а утре-не. Тя явно обича своя брачен партньор, тъй като споделя, че би отишла да живее с него на всички места, даже и в барака.

Фолкдивата е уверена, че футболистът е огромната обич в живота ѝ. Когато забременява от него, се постанова да живее известно време с родителите на Ивелин, където запомня значим съвет от своята свекърва: "Децата порастват, хващат си пътя и не престават живота си. Ти би трябвало да гледаш теб и Ивелин. Вие би трябвало да сте добре дружно и да не разрешаваш тази страст да си иде. ". Тя се възхищава на свекито, тъй като е съумяла да отгледа страховит мъж, какъвто е брачна половинка ѝ.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР