Елена от Игри на волята се доказва като ценен състезател

...
Елена от Игри на волята се доказва като ценен състезател
Коментари Харесай

Съветите на Елена от "Игри на волята" за супер тяло! И още - има ли мъж в живота ѝ?

Елена от " Игри на волята " се потвърждава като скъп играч за племето си, като съществена заслуга за това несъмнено има нейната спортна история, а както знаем спортът възпитава на дисциплинираност.

Красивата Шампионка даде опцията на своите почитатели да ѝ задават въпроси, а те бяха безусловно стотици. Така успяхме да съберем някои препоръки от Ели за диетите, спорта и някои легенди, свързани с двете. Като цяло Ели, става известно, е почитател на разнообразното и уравновесено хранене. По думите ѝ всеки макронутриент, даже жигосаните въглехидрати, имат място в диетата на един здрав човек.

Виж още: Да тръгнеш на път без посока: Лудата история на Дара за едно съвсем неосъществено пътешествие 

Според Елена е неправилна настройката, че здравословната храна не е вкусна и атрактивна. " Режим не значи месо и трева ", безапелационна е тя. По думите ѝ всеки човек има самостоятелни потребности и по тази причина всеки би трябвало самичък да сметне вярната съразмерност въглехидрат, протеин и лой за дневна консумация. 

Виж още: Мика Стоичкова подхвана нов бизнес, върна се в София за непрекъснато

Елена показа, че сега тежи 56-57 кг. при растеж от 159 см. Тя разяснява и % телесин мазнини, който е сполучлив за всяка жена. Отново съгласно Ели това е строго самостоятелно, защото има дами, които могат да толерират по-нисък % мазнини без това да се отразява на хормоналния баланс, а при други дами - процентът би трябвало да е по-висок.

Виж още: Защо EVA се раздели с приятеля си? Певицата описа пред почитатели за какво му е била шута

Иначе Елена все още няма мъж до себе си. Въпреки това мечтае един ден да сътвори семейство, само че има вяра, че за задачата би трябвало да откри подобаващия миг и това да се случи в подобаващото време. 

Изображение: https://www.instagram.com/ellyt0/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР