Елена Матеева е избрана за първия изпълнителен директор на БДВО

...
Елена Матеева е избрана за първия изпълнителен директор на БДВО
Коментари Харесай

Елена Матеева стана първият изпълнителен директор на Българското дружество за връзки с обществеността

Елена Матеева е определена за първия изпълнителен шеф на БДВО на изключително Общо заседание на Дружеството. Решението е резултат от тактиката за стабилно развиване на организацията и идните задължения от програмата за 2020 година

„ Това е натурален стадий от развиването на БДВО и съм изключително щастлива, че се случва в мандата ми на ръководител. Организацията ни работи по амбициозна стратегия за включване в събития с интернационално присъединяване, създаване на нови партньорства и повишение на ангажираността на общността, и изборът на Изпълнителен шеф е спомагателна гаранция, че ще отговорим на упованията на сътрудниците ”, съобщи Илияна Захариева ръководител на БДВО и шеф „ Корпоративни връзки ” в А1 България.

Елена Матеева е член на Българското сдружение за връзки с обществеността от съвсем 10 години и на Управителния съвет от 2017г. Тя е управител Корпоративен бранд и връзки на Софарма АД. Присъединява се към екипа на дирекция Комуникационни тактики и КСО на Софарма АД през 2003г. и взе участие в основаването на информационните акции на истинските артикули на компанията и на корпоративния бранд. Има магистърска степен по Маркетинг от УНСС и специализации в областта на пр и връзки.

Като нов член в състава на Управителния съвет на Дружеството на ПР експертите с мандат до 2020 година е определена Диляна Йорданова, информационен експерт и началник на екип “Привличане на гении ” в TELUS International Europe. От март 2019 е тийм водач на екипа, като продължава да поддържа активността на БДВО в качеството и на административен и учредителен помощник. Тя е член на БДВО от 2014 година, когато печели студентския конкурс Mtel PR Challenge Contest и стаж в телекомуникационния оператор. Събира опит като PR специалист в работата си в информационната организация Idea PR & Advertising, като част от отговорностите са и работата по плановете на БДВО и обслужването на активността на сдружението. В мандат 2020 членове на УС са още: Анита Бедин, Гергана Иванова, Десислава Еленкова, Мила Миленова и Пепи Димитрова. 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР