Елена Гунчева е внесла днес в деловодството на Народното събрание

...
Елена Гунчева е внесла днес в деловодството на Народното събрание
Коментари Харесай

Елена Гунчева размисли: напуска Възраждане, но остава в парламента

Елена Гунчева е внесла през днешния ден в деловодството на Народното събрание писмо, с което отдръпва заявката си от 27 юни за овакантяване на Народното събрание.

Това потвърдиха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Народното събрание.

В същото време Гунчева е подала и второ заявление - за овакантяване на парламентарната група на " Възраждане ", с което към този момент ще е нечленуващ в група депутат.

Така тя става седмият самостоятелен народен представител в този парламент. Останалите 6 напуснаха " ИТН " и даже поддържаха държавното управление при вота на съмнение.

Не е ясно обаче дали и Гунчева ще поддържа предстоящ кабинет на Кирил Петков, защото тя бе едно от остриетата на " Възраждане " против държавното управление по тематики като " зеления " документ и Русия.

Депутатката обаче не участва на гласуването на вота на съмнение, като преди този момент пусна фотография на крайници си, болничен лист и пояснения във фейсбук, че е съществено възпрепятствана заради здравословни аргументи. Няколко дни по-късно отново в обществената мрежа тя разгласи, че към този момент не желае да е част от " Възраждане " като се аргументира с едноличния метод на взимане на решения на водача Костадин Костадинов, пренебрежението към нейните начинания и медийни участия, както и с обстоятелството, че най-малката парламентарна група постоянно гласоподава с ГЕРБ. Тогава тя съобщи, че напуща и Народното събрание сега, в който ѝ изтече болничният.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР