Елена Гунчева е внесла днес в деловодството на Народното събрание

...
Елена Гунчева е внесла днес в деловодството на Народното събрание
Коментари Харесай

Обрат - Гунчева реши да напусне Възраждане, но да остане независим депутат

Елена Гунчева е внесла през днешния ден в деловодството на Народното събрание писмо, с което отдръпва заявката си от 27 юни за овакантяване на Народното събрание, потвърдиха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Народното събрание.

В същото време пловдивчанката е подала и второ заявление - за овакантяване парламентарната група на партия " Възраждане ", с което става нечленуващ в група депутат.

По-рано през днешния ден от " Възраждане " желаеха оповестяването на нейната оставка, което е 9 точка в седмичната стратегия на Народното събрание, да бъде изтеглено напред като точка 2 след бюджета, с цел да се задвижи процедурата по влизането на идващия от листата в Пловдив. Това обаче не бе признато от депутатите.

" Идеята на " Възраждане " е прелестна и аз изцяло я споделям. В партията има свестни и родолюбиви българи, с които се гордея, че съм била един до друг в битката ни за България. Точно поради тях и одобрих поканата на водача на партията да повеждам листите в Пловдив и Велико Търново. Благодаря и на всички жители, които гласоподаваха за мен в двата региона, успеха ни се дължи на хората, които работиха непрекъснато и имаха вяра откровено в това, което вършим. В една организация проблемите би трябвало да се слагат ясно и да се вземат решение по най-хубавия и уравновесен метод. Едноличните решения не могат и не би трябвало да се постановат. Необходим е баланс и приемливост към особеното мнение ", съобщи предходна седмица Гунчева.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР