Елен Колева скоро може да се види като булка. Звездата

...
Елен Колева скоро може да се види като булка. Звездата
Коментари Харесай

Елен Колева се скри в провинцията с евреин + ще има ли сватба

Елен Колева скоро може да се види като младоженка. Звездата е бясно влюбена в гаджето си Марсел, с който скоро ще честват първата си годишнина дружно, научи HotArena.

В последно време Елен се завърна към театъра и взе участие в няколко постановки, с които обикаля страната. Изнася представления в дребни градчета и постоянно трупата се обитава в дребни читалища или общински театри без гримьорни.

„ София не е страната. Като пътувам толкоз доста, виждам по какъв начин живеят хората и добивам визия какъв брой друг е битът в дребните места “, споделя Елен. Заради тази искреност Колева се замисляла дали да не прекара повече време в провинцията. В огромния град не й понасяли добре завистта и непрекъснатото одумване.

След последните й две скандални връзки с Александър Найденов и Калин Терзийски актрисата избира да не се шуми към новата й обич – Марсел Коен. Двамата обожавали да забегнат в някое малко и отдалечено кътче, където да се насладят на любовта си, а не да се появят на всемирски събитя хванатаиу на разположение, написа „ Уикенд “.

Пътешествията били техният обичан метод да презаредят батериите и да се спасят от напрежението на славата си. Откакто е с Коен Елен благодари ба Бог, че го е срещнала. Слуховете, че скоро може да узаконят връзката си стават все по-упорити и вероятно този миг не е надалеч, тъй като актрисата от дълго време загатва, че е подготвена за брак и деца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР