Електронното издание на врачанският вестник „Конкурент“ сътвори един от най-значимите

...
Електронното издание на врачанският вестник „Конкурент“ сътвори един от най-значимите
Коментари Харесай

Гошо Синдика с нова издънка! „Конкурент“ опорочи училищна инициатива и обиди почетен гражданин на Враца

Електронното издание на врачанският вестник „ Конкурент “ сътвори един от най-значимите гафове в локалната районна публицистика. В петък основният редактор Георги Александров, прочут в гилдията като Гошо Синдика, съумя единствено с един материал да опорочи самодейност на учебно заведение и да обиди почетен жител на Враца. Наблюдателни врачани виждат по какъв начин с всеки изминат ден Гошо Синдика неуморно клати престижа на ръководената от него медия като ром селска джанка.
Тези дни в града ври и кипи поради решението на ГЕРБ да закрие паралелки във водещите учебни заведения, с цел да избави Езиковата гимназия. По този мотив в медиите се разгласяват разнообразни подписки, отворени писма и обръщения срещу съсипването на просветителната система в регионалния град.
В петък в уеб страницата на „ Конкурент “ бе оповестено отворено писмо от почетния жител на Враца проф. Ангел Кунов, който е притежател на Почетния знак на СУ „ Христо Ботев “. Кой знае за какво обаче вместо фотографията на уважавания академик, материалът е илюстриран със фотография на основен държавен здравен контрольор доктор Ангел Кунчев. Да имаш искания до небето и да не познаваш светлите персони на своя град е демонстрация на див непрофесионализъм. И в случай че приемем, че равнището на публицистиката в изданието е ниско, то би трябвало най-малко да познават известния доктор, които съвсем всяка седмица е в медиите поради разнообразни здравни тематики.
Грешната фотография заставам през целия ден в уеб страницата и едвам вечерта някой въпреки всичко обърна внимание, че в материала се мъдри Ангел Кунчев вместо Ангел Кунов. Информационна организация BulNews.bg реши да изчака няколко дни, с цел да види дали Гошо Синдика ще събере морал да се извини на учебното заведение, на проф. Кунов и на доктор Кунчев. Не би!
Увлечен в писането на пасквили против някогашните си работодатели и в плюенето на останалите медии, Гошо Синдика продължава да затъва в личното си тресавище. Джуджето на врачанската публицистика не стопира да манипулира оределите си читатели с вярата да заблуди и назначения от Делян Пеевски за притежател Димитър Николов. И двамата към момента имат нещо общо с „ Конкурент “, защото чорбаджията има други грижи и е оставил на доизживяване вестника. Тази заран обаче едни хора на опашката за мекици на пазара разясниха, че скоро това май ще се промени и двамата комплексари ще изхвърчат от медията като запушалка на френско шампанско в първокласен бардак…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР