Електронен дневник и за бъдещите шофьори. В него ще се

...
Електронен дневник и за бъдещите шофьори. В него ще се
Коментари Харесай

Електронен дневник и за бъдещи шофьори

Електронен дневник и за бъдещите водачи. В него ще се отразяват часовете от теоретичната и практическата подготовка. Но той, както и останалите планувани промени за вземането на брошура, скара сектора. Според някои автоинструктори това ще усъвършенства държанието на пътя, а съгласно други въвеждането на електронна система е причина за корупция.

Албена Белянова от Института за пътна сигурност счита, че заложеното в наредбата нарастване на часовете не трябва да се случва, тъй като ние сме една от страните в Европейски Съюз с максимален брой часове. Тя изясни пред бТВ и че има ред условия, които могат да доведат до  корупционни схеми. Например окрупняването на образователните центрове, разяснява тя.

Според нея въвеждането на електронният дневник не би помогнало за извършване на часовете, тъй като няма кой да управлява това.

Владимир Василев от Асоциацията за подготовка на автомобилистите в България пък съобщи, че електронният дневник е нещо позитивно и добави, че с нарастване на часовете и цената ще е по-висока.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР