Електромагнитни извънземни космически кораби около Луната …По време на мисиите

...
Електромагнитни извънземни космически кораби около Луната …По време на мисиите
Коментари Харесай

Електромагнитни извънземни космически кораби около Луната

Електромагнитни извънземни галактически кораби към Луната …По време на задачите на Аполо екипажите вършат доста фотоси, в това число на странни ярки и светещи обекти над, на или покрай Луната.Видеото по-долу демонстрира някои редки изображения на тези ярки обекти, снимани по време на задачите Аполо 11, 12, 13, 14 и 16.Аполо 13 би трябвало да бъде третата задача, при която е кацнато на Луната. По време на полета, детонация в един от кислородните резервоари поврежда галактическия транспортен съд. Екипажът е заставен да обиколи Луната и да се върне на Земята без кацане. По време на обиколката към орбитата на Луната астронавтите снимат странни обекти.Изглежда, че на дъното на кратера Платон, има активност, която продължава минимум 50 години, защото се следят движещи се и мигащи светлини.
Четете още: Интервю с Кристофър Найт: Кой построи Луната?За повече от 100 години Британското кралско астрономическо общество оповестява за 1600 сходни наблюдения на ярки светлини – в кратера Аристарх, в източното подножие на лунните Алпи, в Морето на рецесиите, в кратера Евдокс.Изглежда тези ярки светлини се задвижват от електромагнитна сила. Тази сила предлага неограничени благоприятни условия за създаване на големи обекти, за придвижване и живот в съвсем всяка среда.При разнообразни условия, като компактност на атмосферата, мокрота, скорост и височина на галактическия транспортен съд, електромагнитните галактически кораби излъчват пулсиращо зарево.Няма подозрение, че доста от тези светлини, изключително светещите движещи се обекти – „ електромагнитните галактически кораби “, се ръководят интелигентно.
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР