Електрохолд Продажби стартира кампания Независимост към зеления преход“, като започва

...
Електрохолд Продажби стартира кампания Независимост към зеления преход“, като започва
Коментари Харесай

Електрохолд Продажби подарява соларна инсталация и обявява новата си кампания ”Независимост към зеления пр...

Електрохолд Продажби започва акция „ Независимост към зеления преход “, като стартира да предлага на битови клиенти създаване на фотоволтаични електроцентрали за лично ползване.

 

Новата услуга ще бъде показана на второто издание на автомобилното събитие Фестивал на скоростта в София (Sofia Festival of Speed), който ще се организира на 23-25 юни в парк „ Аерогара – София ” от 11:00 до 19:00 ч. Входът е свободен (повече информация ТУК).

 

Електрохолд е сътрудник на събитието за втора поредна година. По време на автомобилното ревю един от посетителите ще завоюва посредством лотария безвъзмездна фотоволтаична централа за лично ползване - подарък от електроенергийната компания.

 

Услугата се създава в пилотна фаза и ще е налична за клиентите от лятото. Всеки, който има интерес да конфигурира фотоволтаична централа за лично ползване на своя покрив, ще може да го съобщи в търговски  център на Електрохолд.

 

Услугата е „ до ключ “ и планува цялостно създаване, монтаж и въвеждане в употреба. Очаква се системата да се предлага на цена  под 15 000 лева Електрохолд ще дава отговор за целия развой на реализирането на плана с минимална ангажираност на клиента.

 

Новата услуга на Електрохолд Продажби е в сходство с задачата на компанията да вкарва нововъведения, които усъвършенстват качеството на живот и покачват енергийната успеваемост.

 

Тя е и част от устрема на групата Електрохолд да поддържа Зеления преход. „ Осигуряването на енергийна самостоятелност на клиентите е допустимо с помощта на опита и високия професионализъм в консолидираното на възобновими източници на сила, “ сподели Видьо Терзиев, изпълнителен шеф на Електрохолд Продажби.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР