Електроенергийният системен оператор, община Варна и ЧЕЗ са най-големите възложители

...
Електроенергийният системен оператор, община Варна и ЧЕЗ са най-големите възложители
Коментари Харесай

ЕСО, Община Варна и ЧЕЗ са най-големите възложители на обществени поръчки за 2017


" Електроенергийният систематичен оператор ", община Варна и ЧЕЗ са най-големите възложители на публични поръчки за 2017 година До момента ЕСО е оповестил 387 търга, морската ни столица - 386, а ЕРП-то - 300, демонстрира информация в регистъра на Агенцията за публични поръчки (АОП).

Общо от началото на годината досега са оповестени близо 5000 поръчки за над 6.5 милиарда лева, осведоми в. " Сега ". Това е повече от цялата предходна година - до края на 2016 година общата сума за доставка на артикули и услуги е била 6.1 милиарда лева С най-скромен брой поръчки за годината се регистрират болничното заведение за интензивно лекуване по онкология в София (121), община Русе (127) и Националната кардиологична болница (134).

Сключените контракти са малко над 20 000. Това е по този начин, тъй като по една социална поръчка могат да се сключат няколко обособени контракта. По традиция най-високите обособени суми са по строителни контракти. Общо за бранша подписаните публични поръчки са за над 2 милиарда лева Контрактите за бранша на услугите са за над 1.3 милиарда лева Като цяло най-голяма е сумата по контракти за доставки - към 2.7 милиарда лева, демонстрират още данните на АОП.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР