Електрическият скутер Kugoo S1 се състои от четири основни модула:

...
Електрическият скутер Kugoo S1 се състои от четири основни модула:
Коментари Харесай

Купете сгъваемия електрически скутер KUGOO S1 и получете купон за $30

Електрическият скутер Kugoo S1 се състои от четири съществени модула: екран, табло, мотор и блок с акумулаторни акумулатори. Потребителите могат напълно елементарно да изваждат, ремонтират и конфигурират тези модули. Възможен е ъпгрейд и персонализиране на скутера – инсталиране на GPS, слагане на представители и така нататък

Скутерът Kugoo S1 предлага доста благоприятни условия и непосредствено се конкурира с другите електрически скутери на пазара, в това число и с Xiaomi M365. Новият Kugoo S1 даже е по-добър, тъй като при него се употребява мощен 350 W електрически мотор, с който елементарно се преодоляват и най-стръмните наклони. Той е доста по-добър от 250 W електромотор на M365.



Днес ритейлърът предлага два електронни купона за закупуването на скутера:

1. При потребление на купона с код KUGOO624 скутерът може да се закупи при цена $309,99 , като купувачът получава и една безвъзмездна каска (само за първите 50 души). Каската би трябвало да я добавите във виртуалната кошница със скутера, който е наличен на идващия ред.

2. При потребление на купона с код S1KUGOO отсам можете да вземете скутера KUGOO S 1 при промоционална цена $309,99



Считано от 24 до 30 юни, всички могат да получат ваучър от $30! След като поръчате електрическия скутер KUGOO S1 , би трябвало посетите електронния магазин и да поискате своя ваучър. Електронният ваучър може да се употребява за всевъзможни поръчки с цена над $31, като се изключи продуктите от серията KUGOO.

Компанията предлага доста положително обслужване след продажбата.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР