Електрическият Hummer продължава да изумява феновете и критиците си, както

...
Електрическият Hummer продължава да изумява феновете и критиците си, както
Коментари Харесай

Зареждането на електрическия Hummer може да се превърне в кошмар

Електрическият Hummer продължава да изумява почитателите и критиците си, както с положително, по този начин и с неприятно. Наскоро ви разказахме за галактическата сума, която General Motors може да изиска в случай че счупите стопа на пикапа, а в този момент притежател на една от първите бройки на Hummer EV споделя за прекарванията си по време на зареждане.



Оказва се, че както множеството неща, по този начин и зареждането на батерията на електрическия пикап се разграничава доста от това на другите електрически автомобили и даже може да се трансформира в призрачен сън за някои. За разлика от множеството коли на ток, където батерията е с потенциал от към 70кВч до 90 кВч, то при Hummer EV, тя е доста по-голяма.



Според Кайл Конър, потенциала на батерията при модификацията EV Edition 1 е над 200кВч и евентуално това е доста добре от позиция на пробега на пикапа, само че сигурно не е най-хубавото нещо, когато се отбиете на зарядна станция. При междинната цена на зареждането на бързи станции в Съединени американски щати, „ пълненето “ на Hummer EV би коствало към 100 $ и би лишило към 2 часа и половина. Ако сходно возило трябваше да се зарежда в България, то цената би била към 200 лв., съгласно междинните цени на зарядните станции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР