Електрически скутер, квадрокоптер, смарт-часовник и укелеле се предлагат с отстъпки

...
Електрически скутер, квадрокоптер, смарт-часовник и укелеле се предлагат с отстъпки
Коментари Харесай

Четири стойностни продукта за забавление в Tomtop

Електрически скутер, квадрокоптер, смарт-часовник и укелеле се оферират с отстъпки в огромна промоционална акция на онлайн магазина

Пазаруване с купони за отстъпка до 50% дава обещание онлайн магазинът Tomtop

Глобалният онлайн магазин Tomtop започва от през днешния ден огромна акция 11.11, в границите на която предлага на промоция цялото си многообразие от артикули – електронни джаджи за лична приложимост, за умния дом, за работа и развлечение. Купувачите в магазина ги чакат атрактивни купони за отстъпки до 50% от цената на продуктите, благоприятни условия за струпване на точки за извършване на покупки на понижени цени и редица други интензивности, които ще създадат покупките в магазина по-изгодни.

Пълните условия за извършване на покупки на промоция са оповестени на специфична страница Tomtop 11.11 Promotion , а тук ще ви представим в резюме четири продукта с много преференциални цени в границите на акцията – електрически скутер Xiaomi, сгъваем квадрокоптер DJI Mavic, смарт-часовник Zeblate и… един занимателен артикул – концертно укелеле (струнен инструмент от фамилията на китарите).

С едно зареждане на батерията Xiaomi M365 Electric Scooter изминава до 30 км при оптималната скорост 25 км/ч

Електрическият скутер X iaomi M365 Electric Scooter на цена от 374,52 евро е изработен от здрава и лека алуминиева сплав, употребена в самолетите, която може да издържи човек с тегло до 100 кг. Усъвършенствана, двойна спирачна система E-ABS обезпечава безвредно преживяване, до момента в който системите за възобновяване на кинетичната сила и ръководство на возенето вършат този скутер образован и елементарен за потребление. Не на последно място, устройството има сгъваем дизайн за елементарно и комфортно преместване. С едно зареждане на батерията скутерът изминава до 30 км при оптималната скорост 25 км/ч.

Сгъваемият дрон DJI Mavic Air Foldable RC Drone снима и предава 4K видео със скорост 100 Mbps

Несъмнено, квадрокоптерите на DJI са най-търсените и известни потребителски дронове на пазара. Моделът DJI Mavic Air Foldable RC Drone с цена 566,15 евро е едно от върховите творения на компанията във връзка с дизайна – преносим и сгъваем за комфортно носене на всички места, този дрон с 3-осов машинален гимбал за камерата предлага вълнуващо преживяване при въздушни фотоси и видео в действително време. Способен е да снима и предава 4K видео със скорост 100 Mbps – хоризонтални, отвесни, 180-градусови и кристално чисти 32-мегапикселови сферични панорами. Може да лети в продължение на 21 минути на разстояние до 10 километра и до 5 км надморска височина.

Смарт-часовникът Zeblaze Thor Pro се отличава със независима телефонна функционалност

За феновете на джаджи от рода на смарт-часовници с разширена функционалност е предопределен моделът Zeblaze T hor P ro 3G Smart Watch Phone , предлаган на цена от 60,96 евро . Особеност на устройството, наред с типичните развлекателни и фитнес характерности на един смарт-часовник (следене на пулса, крачкомер и др.), е независимата телефонна функционалност, с поддръжка на Nano SIM карти и диалози в 2G/3G мобилни мрежи. Смарт-часовникът има още GPS модул за сателитна навигация, 2MP камера, безжичен Wi-Fi модул и огромен 1,53-инчов IPS тъчскрийн. Моделът е съчетаем с Android и iOS смарт телефони, с които се синхронизира през Bluetooth.

Музикалният инструмент Xiaomi Smart Concert Ukulele е основан за начинаещи

В сферата на музикалното творчество интерес притегля Xiaomi Smart Concert Ukulele – 23-инчово концертно укелеле (музикален инструмент от фамилията на китарите) с цена 68,81 евро , предопределен особено за начинаещи консуматори. Устройството е проектирано с LED светлини, които оказват помощ на феновете по-бързо да усвоят инструмента, като следват светлините. Придружаващото мобилно приложение с видео включва разнообразни образователни модули, които улесняват процеса на асимилиране, като в същото време го вършат по-забавен. Инструментът е подобаващ и за напреднали консуматори, които желаят да усъвършенстват уменията си.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР