Електоратът на СДС не стига за самостоятелно влизане в следващото

...
Електоратът на СДС не стига за самостоятелно влизане в следващото
Коментари Харесай

СДС пак иска коалиция с ГЕРБ

Електоратът на Съюз на демократичните сили не стига за независимо влизане в идващото национално заседание. Затова най-старата дясна партия още веднъж ще търси коалиция с ГЕРБ на идните парламентарни избори в края на март следващата година. Това заяви водача на сините Румен Христов в предаването “Беновска пита “ на Канал 3. Досега двете партии сполучливо се явиха на европизборите и на някои места по време на кметския избор.

“Преди да стартираме да водим договаряния по какъв начин и с кого се явяваме, ние работим доста интензивно по програмата си за 45-ия парламент. Истината е, че Съюз на демократичните сили получава една поддръжка на 80-100 хиляди гласа, които не са задоволителни, с цел да влезем в Народното събрание и в случай че не влезем в коалиция, обричаме тези гласове да бъдат преразпределяни “, сподели Румен Христов.

“Истината е, че България има потребност от дясно ръководство. Надявам се, че в идващия парламент ще имаме напълно дясно ръководство. Българска социалистическа партия биха довели страната до нова национална злополука. Те не могат да ръководят и не би трябвало да ръководят “, добави още той.

Лидерът на Съюза на демократичните сили изрази вяра, че до края на юли България ще бъде в чакалнята за еврозоната, споделяйки цялостната си поддръжка към пълноправното участие на страната ни към Европейския съюз.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР