Елегантност, почтеност и интуиция. Кралица Рания от години е пример

...
Елегантност, почтеност и интуиция. Кралица Рания от години е пример
Коментари Харесай

Кралицата от корицата

Елегантност, честност и вътрешен глас. Кралица Рания от години е образец за тези три качества, както и за доста други. Съпругата на краля на Йордания стартира и продължава своята нежна гражданска война, доказвайки, че и в арабските страни дамите имат своето справедливо място.

Винаги стилна, премерена и грациозна, Рания е на корицата на мартенския брой на Harper`s Bazaar Arabia . Просто няма коя друга да заслужи това място през месеца на дамите, чиито права тя по този начин ревниво пази. А и на 22 март се навършват тъкмо 20 години, откогато крал Абдула разгласи брачната половинка си за кралица със специфичен декрет.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Harper's Bazaar Arabia (@harpersbazaararabia) на Мар 5, 2019 в 9:59 PST

За тези две десетилетия Рания има десетки корици на фешън списания . Въпреки това, всяка нова провокира голям интерес. В изявлението си към фотосесията за списанието кралицата още веднъж приказва за светлото бъдеще, което желае да обезпечи на арабския свят.

Безспорната харизма на кралицата на Йордания се добавя от нейното положително сърце и желанието и да оказва помощ на всичко, които имат потребност. А с помощта на властта си съумява да реализира това предпочитание.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от DNARoyals (@dnaroyals) на Мар 6, 2019 в 12:18 PST

" С времето и опита се усещам все по-добре в личната си кожа. Няма нищо по-важно от това да бъдем същински, да споделяме и да вършим това, в което имаме вяра. ", споделя Рания. И добавя, че е научила е, пътят към триумфа е дълъг, тежък и постоянно непризнателен.
 Кралица Рания, Десислава Радева и една среща в Йордания
Когато кралица Рания срещна Десислава Радева

Уроци по жанр

Но в случай че се оставим на рецензията да ни сковава, в никакъв случай няма да стигнем до края. А сложните избори, от който най-вече се опасяваме, постоянно са точно тези, които би трябвало да създадем. И страхът е там, с цел да ни покаже, че си заслужават.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от fan page (@queenraniafanpage) на Мар 5, 2019 в 10:58 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР