Елегантният безрамков дизайн на новата линия Smart TV KIVI е

...
Елегантният безрамков дизайн на новата линия Smart TV KIVI е
Коментари Харесай

Украинският производител KIVI представи нова линия Smart TV

Елегантният безрамков дизайн на новата линия Smart TV KIVI е създаден в Украйна

 
-->
Новата продуктова линия на украинския производител KIVI е резултат от работата на личен R&D център и три дизайнерски бюра.  Моделите Smart TV са направени в една сбита идея – с минимални странични рамки и върху елегантни железни стойки.  В безрамковия дизайн са показани модели с диагонал от 32 “ до 65 “.

KIVI употребява единствено висококачествени HD, FHD и UHD панели и предлага 3 години гаранция за всички екрани.  За да може качеството на изображението, показвано на екрана, да дава отговор на всички модерни условия и упования на потребителя, KIVI вкара в новата линия такива технологии за възстановяване на изображението като HDR, MEMC, Max Vivid и Super contrast control. Висококачественият тон се подсигурява от акустичната система, създадена взаимно с JVCKenwood.

Смарт тв приемниците работят с пълнофункционалната операционна система Android TV 11 с всички нейни преимущества – 10 000+ приложения и съгласуемост с продуктите на екосистемата на Гугъл. Това е най-новата версия на най-популярната Smart TV система – тя е бърза, надеждна, постоянна, с комфортен и нагледен интерфейс. Поддръжката на Chromecast разрешава на потребителя да излъчва наличие от смарт телефон към ефирен екран безусловно за секунда. Гугъл Assistant работи с различаване на гласови команди на български език.

KIVI Smart TV е освен устройство за лъчение на наличие, само че и медиен център на KIVI Media.  Благодарение на него ТВ-канали, образованията и игрите са налични за потребителя незабавно след разопаковането на тв приемника – без спомагателни изтегляния и настройки.

Нов дизайн

От повече от 300 препоръчани разновидността за дизайн беше определен най-елегантният и минималистичен.  Ширината на забележимата част на страничните рамки е само 2,6 мм.  Елегантните железни стойки са предопределени за монтаж на рафт.  Задният панел на тв приемника се характеризира с добре премислено ергономично разположение на конекторите, тъй че свързването на в допълнение съоръжение е бързо и комфортно.  За да пасне идеално тв приемника на интериора се оферират модели с диагонал 24 “, 32 “, 43 “, 55 “ в бяло.

Картина

KIVI постави обилни старания за увеличение на яркостта, възстановяване на равномерността на подсветката и обогатяване на цветовата гама на екрана.  Телевизорите от новата линия поддържат HDR – освен за файлове от твърдия диск, само че и при възпроизвеждане на поточно наличие и игри (от подпора или компютър).

Технологията Super Contrast Control ви разрешава автоматизирано да променяте контраста на изображението – както на целия екран, по този начин и на обособени елементи от него.  За да подсигурява, че UltraHD дисплеят работи с цялостен потенциал, даже когато гледате наличие под 4K, процесорът на тв приемника може да усъвършенства яснотата на изображението с технологията UltraClear.

Max Vivid — е най-новата технология на KIVI, която усъвършенства качеството на изображението и прибавя вярното количество бляскавост и плътност към него.  Видео наличие с ниска периодичност на фрагментите или внезапни ще наподобява безпрепятствено и детайлите са ясни с помощта на вградената MEMC технология.  Това е технология за динамична отплата, при която процесорът автоматизирано прави оценка качеството на изображението и прибавя нужната периодичност на фрагментите.  Технологията е изключително значима, когато гледате спортни събития или динамични подиуми във филми.

Режим Game Mode оптимизира качеството на изображението по време на игри.  А режимът ALLM осигурява лъчение на изображението, изведено на екрана, от конзолата с нужната периодичност на фрагментите и без закъснение, т.е. времето сред осъществяването на деяние в играта и проявлението му на екрана става минимално малко.

Low blue light

Режим Game Mode усъвършенства качеството на изображението по време на игри.  А режимът ALLM обезпечава лъчение на изображението, изведено на екрана, от конзолата с нужната периодичност на фрагментите и без закъснение, т.е. времето сред осъществяването на деяние в играта и проявлението му на екрана става минимално малко.

Звук от JVC

За новата продуктова линия KIVI взаимно с японската компания JVC Kenwood сътвориха интегрирана акустична система, която добавя висококачественото изображение с добър тон.  Марковите високоговорители са ръчно калибрирани за всеки модел тв приемник и са усъвършенствани с Dolby audio processing (DAP) в действително време. Позволява ви да избирате авансово заложени звукови настройки и има спомагателни принадлежности, като увеличение на силата на звука на гласа или автоматизирано равнене на внезапните звуци по време на динамични подиуми или реклами.

Стабилна и бърза работа на системата 

Телевизорите KIVI от новата линия употребяват съвременен, мощен чипсет (30% по-ефективен от междинния на пазара), който подсигурява постоянна и бърза работа на системата.  Благодарение на потреблението на ново графично ядро ​​станаха налични функционалностите MEMC, ALLM и други

Работи на Android TV 11 

През 2020 година KIVI подписа съглашение с Гугъл, което доста повлия на стабилността и скоростта на операционната система.  Съвместните старания R&D отдела на KIVI, Гугъл и Mediatek, както и подробното тестване на обновени версии на фърмуера преди стартиране, разрешиха да се усъвършенства работата на софтуера и хардуера на тв приемниците. Благодарение на операционната система Android TV 11, сертифицирана от Гугъл и Netflix, потребителят има достъп до всички услуги на Гугъл, основани особено за телевизионната платформа, голям брой приложения от Гугъл Play, както и технологията Chromecast и Гугъл Assistant.

Управление

Дистанционното ръководство е създадено в съдействие с южнокорейската компания Remote Solution.  Ергономията е построена въз основата на проучвания на KIVI и Гугъл: бутоните са ситуирани интуитивно, работят безшумно и надеждно.  Дистанционното ръководство се свързва с тв приемника посредством Bluetooth LE и е оборудвано с сензитивен микрофон за гласови команди.  Има и функционалност Air Mouse – вграденият жироскоп реагира на придвижванията на ръката и имитира курсора на компютърна мишка.  Това е изключително комфортно при въвеждане на информация и навигиране в менютата.  Използването на дистанционното управление е толкоз елементарно, колкото потреблението на мишката.

KIVI MEDIA 2.0

Заедно с продуктова гама, KIVI показа обновената стратегия на марката KIVI MEDIA за бърз достъп до разнообразно партньорско наличие.  Телевизионни канали, игри, образование стават налични незабавно след разопаковането на тв приемника – без спомагателни изтегляния и настройки.  В момента са внедрени следните раздели на KIVI MEDIA:
Тренировки: Редовно обновените тренировки с треньори от международна класа ще оказват помощ на феновете да поддържат себе си във форма.Игри: услугата Boosteroid е интегрирана в раздела — тя е един от трите най-големи снабдители на облачни игри в Европа. Boosteroid разрешава да играете високотехнологични модерни компютърни игри просто на тв приемника, без да употребявате подпора: играта се започва на личните сървъри на колегата и се предава на екрана на потребителя посредством интернет. Играта се ръководи благодарение на геймпад. Също по този начин, смарт тв приемниците KIVI поддържат платформата AirConsole, която разрешава на няколко консуматори (до 16) да играят по едно и също време на един екран, контролирайки играта посредством своите смарт телефони.
Купувачите на Smart TV от новата линия KIVI ще имат и 12-месечен абонамент за просветително и развлекателно наличие за деца от интернационалната платформа Da Vinci Kids, както и 3 месеца гратис прилагане на пакета SWEET.TV (телевизионни канали, филми, карикатури, сериали).

Приложението KIVI Media ще се актуализира постоянно, предлагайки на потребителя забавно и извънредно наличие.

В България KIVI е показана в Ozone, e-MAG, Ardes,  Technomarket.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР